Menu
  1. Home
  2. Meetinstructie KEJE inzetplisséhordeur

Meetinstructie KEJE inzetplisséhordeur

De inzetplisséhordeur is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven tussen het glas en kozijn vastgeklemd. De flensdikte is slechts 0,8 millimeter waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Meetinstructie

Meet de breedte en hoogte van de opening van je raamkozijn (de kleinste opening) op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling van af. Wij zorgen zelf voor de juiste productiemaat. Deze maten vul je in bij het bestellen.

Let op! Als er onderin het kozijn een aluminium onderdorpel zit (ook wel afwaterings- of aanslagprofiel genoemd) dan meet je de hoogte vanaf de bovenkant van deze rand. Je meet dus altijd de kleinste opening.

 

 

Waar je verder op moet letten

  • Het is niet mogelijk een inzethor te plaatsen in een kozijn dat is voorzien van een zogeheten ‘opgedikte vleugel’. Het raam zal dan niet gesloten kunnen worden.
  • Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe. Echter door een beperkte stelmogelijkheid van het raam, kan het zijn dat het raam minder goed of niet compleet sluit.
  • Het kan zijn dat het draaideel van het raam voorzien is van een lekdorpel/afwateringsneus of van een ventilatierooster. Hierdoor is het mogelijk dat het raam niet gesloten kan worden wanneer een inzetplisséhor geplaatst wordt. Een lekdorpel of een ventilatierooster mag maximaal 30 millimeter uitsteken bij een 43 mm profiel.
  • Zit er een rolluik aan de buitenkant of een ander uitsteeksel op je raam of kozijn, stuur dan een foto van het raam naar: klantenservice@solanowonen.nl 
Gratis meetservice Gratis kleurstalen