Menu

Verano Knikarmscherm Santos V296

Verano
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Knikarmscherm Santos V296
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
Breedte in centimeters
meetinstructies
Uitval in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 1.965,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Santos V296

Zonnescherm Santos is een cassettescherm van topkwaliteit! Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Zonnescherm Santos kan tot 6 meter breed besteld worden met een uitval van maar liefst 3,5 meter.

Meer informatie

Productinformatie Santos zonnescherm

Het Santos knikarmscherm is van het nederlandse topmerk Verano®. De extra stevige knikarmen van het Santos zonnescherm maken het mogelijk om enorme terrassen te overspannen. De maximale uitval is maar liefst 3,5 meter. De volledig gesloten cassette zorgt er bovendien voor dat het doek van dit zonnescherm beschermd blijft tegen invloeden van het weer en vuil.

Het grote instellingsbereik maakt zonnescherm Santos zeer onderscheidend en functioneel. Het zonnescherm is namelijk precies aan te passen aan de gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. De hellingshoek kan ingesteld worden tot maar liefst 70 graden.

GS-keurmerk zonwering

Zonnescherm Santos van Verano is voorzien van het GS-keurmerk van TÜV. Dit staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is de bevestiging dat een product voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.  

Bediening Santos zonnescherm

Zonnescherm Santos is standaard voorzien van elektrische bediening. Met slechts één druk op de knop kun je het cassettescherm bedienen. Voorzie het Santos zonnescherm van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort.

Zonweringsdoek

Het Verano® Santos zonnescherm is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren en patronen. Van modern effen tot nostalgisch gestreept. Welk design je ook kiest, bij Verano ben je altijd verzekerd van een topkwaliteit zonweringsdoek. Het doek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Wil je graag een waterdicht zonnescherm? Kies dan voor een doek uit de Verano® Nature Colors collectie. Deze doeken zijn bij een minimale uitvalshoek van 10° waterdicht bij een lichte regenbui.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 340 cm breed x 300 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 350 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit en antraciet structuurlak
Middensteun Bij breedte > 550 [cm] inclusief middensteun
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Elektrisch
Montage Plafond- of wandmontage
Hellingshoek
Plafondmontage: 17 tot 70 graden
Wandmontage (aan de muur): 5 tot 70 graden

Technische tekening

Wandmontage

Plafondmontage

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen