1. Home
 2. Knikarmschermen
 3. Knikarmscherm Q-230

Rainbow Knikarmscherm Q-230

Rainbow
Knikarmscherm Q-230 Knikarmscherm Q-230 Knikarmscherm Q-230
GRATIS LED-verlichting
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 1.599,00
€ 3.198,00
50% korting op adviesprijs

De €399 extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

Bekijk de actievoorwaarden

 • Levertijd circa 25 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Met zijn kubistische uiterlijk is de Rainbow Q-230 een uitstekend A-kwaliteit zonnescherm voor liefhebbers van modern design! En dat voor een scherpe prijs! Personaliseer jouw Q-230 met de aanpasbare inlay in RVS of houtnerf look. LED-verlichting? Ook dat is mogelijk!

Meer informatie

Productinformatie Rainbow Q-230

De Rainbow Q-230 is een modern zonnescherm dat geschikt is voor bijna alle gevels, vanwege de mogelijkheid om het scherm tot 550 cm breed te leveren. Bovendien past het scherm uitstekend bij de meest gangbare kozijnkleuren. De Q-230 is namelijk verkrijgbaar in vier veelvoorkomende systeemkleuren: Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak. Daarnaast kan je kiezen uit 20 doekkleuren, effen en gestreept. Het zonnescherm kan handmatig of elektrisch bediend worden. Kies je voor elektrische bediening? Dan heb je de keuze tussen een handzender of schakelaar. Wanneer je voor een handzender in combinatie met een Somfy Tahoma Switch kiest, kan je het zonnescherm ook op afstand bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Als extra optie kan de Rainbow Q-230 ook worden uitgevoerd met LED-verlichting. Dus wil je graag een knikarm zonnescherm met verlichting? Dan is de Q-230 een mooie keuze!

Volledig gesloten cassette

Dankzij de volledig gesloten cassette van de Q-230 is het doek in gesloten stand niet zichtbaar en wordt het optimaal beschermd tegen verschillende weersinvloeden, water en bladeren.

Scherp geprijsd

Bij ons zijn de Q-230 zonneschermen extra voordelig! Dit komt door onze grootschalige inkoop en directe levering vanuit de fabriek, waardoor we de prijzen extra laag kunnen houden. Bovendien hanteren we lage marges, waardoor je kunt profiteren van een extra lage prijs voor de Q-230.

Nederlands kwaliteitsmerk

Rainbow Collection is een Nederlands topmerk, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en vlotte communicatie. De fabricage vindt volledig plaats in Nederland, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 250 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Montage Plafondmontage

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak