Menu

Verano Knikarmscherm Ipanema V280

Verano
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
GRATIS motor t.w.v. €287
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Knikarmscherm Ipanema V280
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 1.769,00

De € 287,00 extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

Bekijk de actievoorwaarden

Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Ipanema V280

Het Verano Ipanema zonnescherm is slank, strak en subliem afgewerkt! De V280 Ipanema is dan ook het best verkochte Verano® zonnescherm. De volledig gesloten cassette biedt het doek optimale bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Daardoor gaat het zonnescherm niet alleen langer mee, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Knikarmscherm Ipanema V280 wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Tot wel 6 meter breed! Voor ultiem gebruiksgemak is de bediening standaard elektrisch.

Meer informatie

Eigenschappen Verano Ipanema V280

Zonnescherm Ipanema is het topscherm van het kwaliteitsmerk Verano®. Het Verano® Ipanema zonnescherm is al meer dan 100.000 keer verkocht in Nederland! Wat dit type scherm allereerst uniek maakt is de slanke gesloten cassette. Dit oogt niet alleen luxe, maar zorgt ook voor optimale bescherming van het doek tegen vuil en weersinvloeden. De Ipanema kan standaard in vijf profielkleuren geleverd worden. Zit jouw gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geen probleem! Het Verano® knikarmscherm Ipanema V280 kan tegen een meerprijs in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Bovendien wordt jouw Ipanema zonwering 100% op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig!

Elektrische bediening

Voor ultiem gebruiksgemak wordt de Verano® Ipanema standaard geleverd met elektrische bediening. Je kunt zowel voor een schakelaar als een afstandsbediening kiezen. Ga je voor een Somfy io motor en bestel je er een Somfy Tahoma® Switch bij? Dan kan je jouw Ipanema zonwering ook via een app bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent!

Dimbare LED-verlichting

Ben je op zoek naar een zonnescherm met verlichting? Dan is de Verano® V280 een goede keuze! Optioneel kunnen de armen van het zonnescherm namelijk van een dimbare LED-strip voorzien worden. Handig voor borrels tot in de late uurtjes!

Muur- en plafondmontage

Een bijzondere eigenschap van het Ipanema Verano® zonnescherm is dat het zowel aan de muur als aan het plafond gemonteerd kan worden. Bij plafondmontage kan de hellingshoek worden ingesteld tussen 17 en 70 graden. Bij wandmontage is dit 5 tot 70 graden. Dit grote instellingsbereik maakt zonnescherm Ipanema zeer uniek en praktisch. Het zonnescherm kan precies worden aangepast aan de gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Daardoor is de Ipanema ook zeer geschikt voor een uitbouw met hoge tuindeuren.

GS-keurmerk zonwering

De Verano® V280 Ipanema heeft het GS-keurmerk van TÜV, wat staat voor "Geprüfde Sicherheit". Dit keurmerk bevestigt dat het product voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Zonweringsdoek

Het Verano® Ipanema zonnescherm is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren en patronen. Van modern effen tot nostalgisch gestreept. Welk design je ook kiest, bij Verano ben je altijd verzekerd van een topkwaliteit zonweringsdoek. Het doek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Wil je graag een waterdicht zonnescherm? Kies dan voor een doek uit de Verano® Nature Colors collectie. Deze doeken zijn bij een minimale uitvalshoek van 10° waterdicht bij een lichte regenbui.

V280 Ipanema prijs - Altijd laag!

Wij kopen grootschalig in en hanteren lage marges. Daardoor ben je bij Solano Wonen altijd verzekerd van een goede Ipanema zonnescherm prijs. Bovendien hebben wij regelmatig een Verano Ipanema actie. Houd onze actiepagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Technische specificaties

Minimale afmetingen 250 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en gitzwart structuurlak
Middensteun Bij breedte > 550 [cm] inclusief middensteun
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Elektrisch
Montage Plafond- of wandmontage
Hellingshoek Wandmontage: 5 tot 70 graden
Plafondmontage: 17 tot 70 graden

Technische tekening

Wandmontage

Plafondmontage

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen