Menu

Verano Knikarmscherm Oviedo V282

Verano
Knikarmscherm Oviedo V282
Knikarmscherm Oviedo V282
Knikarmscherm Oviedo V282
Knikarmscherm Oviedo V282
Knikarmscherm Oviedo V282
Knikarmscherm Oviedo V282
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Uitval in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Oviedo V282

Kies voor modern design met het Verano® knikarmscherm Oviedo V282. De vierkante gesloten cassette geeft dit zonnescherm een strakke uitstraling en biedt optimale bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Dit op maat gemaakte knikarmscherm is leverbaar tot wel 6 meter breed en wordt standaard elektrisch bediend, met de optie voor een motor op zonne-energie.

Meer informatie

Modern vierkant zonnescherm

Verano® zonnescherm Oviedo is een rechthoekig zonnescherm. Perfect voor liefhebbers van modern design! De strakke lijnen zorgen voor een eigentijdse uitstraling op het terras en maken het een stijlvolle toevoeging aan elke buitenruimte.

Volledig gesloten cassette

De Oviedo is een volledig gesloten cassette zonnescherm, wat wil zeggen dat het doek van alle kanten opgesloten zit. Dit biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden, houdt het doek schoner en verlengt de levensduur.

Kies uit 100+ doeken

Het Verano® Oviedo zonnescherm is verkrijgbaar met meer dan 100 verschillende doeken in diverse kleuren en dessins. Welk design je ook kiest, bij Verano® ben je altijd verzekerd van een zonweringsdoek van topkwaliteit. Het doek is geweven uit gekleurd polycacrylaatgaren. Dit materiaal is 100% rotvrij! Wil je graag een waterdicht doek? Kies dan voor een doek uit de Verano® Nature Colors collectie. Bij een minimale uitvalshoek van 10° zijn deze doeken waterdicht bij regenbuien tot 50 mm per uur.

Elke gewenste RAL-kleur

De Verano® Oviedo V282 is standaard leverbaar in twee profielkleuren: Antraciet structuurlak en gitzwart structuurlak. Heb je liever een andere RAL-kleur? Ook dat kan. Tegen een meerprijs kan de Oviedo in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

LED-verlichting in cassette en/of armen

Zowel de cassette als de armen van de Oviedo kunnen voorzien worden van sfeervolle dimbare LED-verlichting met een vermogen van 8 Watt. Zo kan je tot in de late uurtjes genieten van je buitenruimte!

Elektrisch bediend

De Oviedo wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Je kunt zowel voor een schakelaar als een afstandsbediening kiezen. Wil je jouw Oviedo ook via een app kunnen bedienen? Dat kan! Kies in dat geval voor een Somfy io motor in combinatie met een Somfy Tahoma® Switch. 

Leverbaar met solar motor!

Boor je liever geen gaten door je muren voor het aansluiten van het zonnescherm op het stroomnet? Of is er helemaal geen stroomvoorziening in de buurt? Dan is een Oviedo zonnescherm met solar motor de perfecte oplossing! Solar zonneschermen hebben een eigen energiebron en hoeven dus niet op het stroomnet te worden aangesloten.

Muur- en plafondmontage 

De Oviedo kan zowel aan de muur als aan het plafond gemonteerd worden. Bij plafondmontage kan de hellingshoek worden ingesteld tussen 17 en 70 graden. Bij wandmontage is dit 5 tot 70 graden. Hierdoor kan het zonnescherm perfect worden aangepast aan de gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Dit maakt de Oviedo ook bijzonder geschikt voor uitbouwen met hoge tuindeuren.

Verano® Oviedo V282 prijs

Bij Solano Wonen profiteer je altijd van een goede aanbieding. Het hele jaar door! Wij kopen namelijk grootschalig in, verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze knikarmschermen standaard extra voordelig aanbieden!

Technische specificaties

Minimale afmetingen 235 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 350 cm uitval
Systeemkleur Antraciet structuurlak en gitzwart structuurlak
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Elektrisch
Montage Plafond- of wandmontage
Hellingshoek 5 tot 40 graden

Technische tekening

Wandmontage

Plafondmontage

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen