Menu

Rainbow Knikarmscherm Balero

Rainbow
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
Rainbow knikarmscherm Balero
+14
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 1.098,00
50% korting
Adviesprijs € 2.196,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Balero

De Rainbow Balero is een ultra slank gesloten knikarmscherm op maat. Dankzij een speciale techniek stel je de uitval eenvoudig af. Met halfronde of volledige afgeronde voorlijst.

Meer informatie

Productinformatie Balero knikarmscherm

Het platte uiterlijk geeft knikarmscherm Balero een strakke uitstraling. Perfect voor een ieder die op zoek is naar een minimalistisch knikarmscherm. Met de keuze tussen een halfronde en volledig afgeronde voorlijst maak je jouw Balero helemaal naar wens. Dit zonnescherm is beschikt over een speciale steltechniek waarmee het scherm tussen de kapsteunen gekanteld kan worden. Zo stel je de gewenste uitval eenvoudig in. Rainbow zonnescherm Balero is geschikt voor bijna iedere gevel, met een maximale breedte van 550 cm. Het scherm past ook goed bij de meest voorkomende kozijnkleuren, omdat het beschikbaar is in vier veelgebruikte systeemkleuren: Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak. Je kunt ook kiezen uit 20 verschillende doekkleuren in effen of gestreepte dessins. Knikarm zonnescherm Balero kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden. Bij elektrische bediening kan je kiezen tussen een handzender of schakelaar. Met een Somfy Tahoma Switch en een handzender kun je het zonnescherm zelfs op afstand bedienen. Ook vanaf een andere locatie!

Volledig gesloten cassette

Met de volledig gesloten omkasting van de Balero, is het doek in gesloten stand niet zichtbaar. De cassette sluit aan alle kanten, zowel boven, onder als opzij. Zo is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden, water en bladeren.

Nog voordeliger!

De Balero zonneschermen zijn al scherp geprijsd, maar bij ons zijn ze nog voordeliger! Door onze grootschalige inkoop en directe levering vanuit de fabriek, kunnen we de prijzen extra laag houden. Bovendien hanteren we lage marges. Daardoor kun je bij ons profiteren van een nog lagere prijs voor de Balero zonwering.

Nederlands topmerk

Rainbow Collection is een A-merk van Hollandse bodem. Het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vlotte communicatie. De fabricage wordt volledig in Nederland uitgevoerd, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 230 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek 7 tot 30 graden

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice