Menu
  1. Home
  2. Zonneschermen
  3. Uitvalschermen
  4. Uitvalscherm Mallorca V150

Verano Uitvalscherm Mallorca V150

Verano
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Uitvalscherm Mallorca V150
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
Type bevestiging
uitleg
V150
Montage met zijkappen
V155 speciaal
Montage met muursteunen
Breedte in centimeters
meetinstructies
Uitval in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 699,95
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Uitvalscherm Mallorca V150

Compacte semi-cassette scherm met uitstekende doekbescherming. De vierkante vormgeving van het uitvalscherm zorgt voor een strakke look. Het uitvalscherm Mallorca kan tot maar liefst 7 meter breed besteld worden.

Leverbaar in 2 uitvoeringen: V150 montage middels zijkappen en V155 montage middels muursteunen.

Meer informatie

Eigenschappen uitvalscherm Mallorca V150

Uitvalscherm Mallorca is een A-kwaliteit zonnescherm van het kwaliteitsmerk Verano®. Het uitvalscherm Mallorca is zeer stevig, solide en windvast. Het uitvalscherm heeft een semi-cassette. Het scherm is standaard voorzien van windvaste uitvalarmen. Een stormvaste RVS-veer en een windvaste gasveer kunnen als extra optie gekozen worden voor een nog stevigere constructie.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Bevestiging uitvalscherm Mallorca V150

Uitvalscherm Mallorca kan op twee manieren op de muur worden gemonteerd; met behulp van zijkappen of met behulp van muursteunen. Muursteunen geven extra veel stevigheid aan het uitvalscherm.

Armen uitvalscherm Mallorca V150

Het uitvalscherm Mallorca is standaard voorzien van windvaste armen. Hierdoor blijft het doek bij wind op mooie spanning en zal het doek minimaal opwaaien. Het uitvalscherm kan naar keuze ook uitgerust worden met stormvaste armen. Op locaties met een hoge windbelasting zoals aan de kust, is dit aan te raden. 

Let op: bij een breedte vanaf 450 cm wordt het uitvalscherm uitgevoerd met 3 uitvalarmen en het doek in 2 delen met tussenkoppeling.

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische specificaties

Doorsnede omkasting

V150 - Mallorca

V155 - Mallorca speciaal

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen