1. Home
 2. Verandazonwering
 3. Splendid Terrasoverkapping

KEJE Splendid Terrasoverkapping

KEJE
Splendid Terrasoverkapping
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Breedte in centimeters
Lengte in centimeters
Jouw prijs
€ 213,00
€ 355,00
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 15 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Zonwering voor overkappingen zonder boren en schroeven? Het kan! De KeJe Splendid Terrasoverkapping plaats je middels magneet- en staalband tussen de liggers van de overkapping. Dankzij de naadloze plaatsing tussen de liggers gaat het product volledig op in de overkapping. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Het product is voorzien van geïntegreerde trekbalken. Hiermee bedien je het product eenvoudig met de hand. Voor extra gemak bestel je een 120 cm lange bedieningsstang mee.

Meer informatie

Een terrasoverkapping met zonwering creëert een aangename temperatuur. De KeJe Terrasoverkapping is aan de achterzijde voorzien van een speciale coating. Deze is bestand tegen UV en houdt de hitte tegen. Zo is het ook tijdens een warme zomerdag fijn vertoeven onder de overkapping. Deze plissé zonwering overkapping is niet alleen functioneel, maar geeft de overkapping tevens een stijlvolle uitstraling. Het systeem werkt middels touwspanning en kan twee kanten op bewogen worden: Van boven naar beneden en vice versa. Het product kan in elke gewenste stand blijven hangen. Evenals een Top Down - Bottom Up plissé dus. Je hebt al een KeJe plisse gordijn overkapping vanaf €213! Let op: Vangt de overkapping veel wind? Houd het product dan bij harde wind gesloten. Ook wanneer je van huis bent, is het raadzaam om het product gesloten te houden.

Technische specificaties

Breedte 25 - 100 cm
Hoogte 50 - 500 cm
Montage Door middel van tape
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 2,5 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Geïntegreerde handgreep in de treklijst
Geschikt voor Terrasoverkapping

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen