Menu

KEJE Vaste raamplissé

KEJE
KEJE Vaste raamplissé
KEJE Vaste Raamplissé
KEJE Vaste raamplissé
KEJE Vaste Raamplissé
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Kleuren
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 3 jaar garantie
Jouw prijs
€ 179,95
50% korting
Adviesprijs € 359,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Vaste raamplissé

De KeJe Vaste Raamplissé is een plisse gordijn in frame. Evenals de Splendid Pliss, maar dan speciaal voor dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend. Dit product is geschikt voor montage op het kozijn, middels boren en schroeven.

Meer informatie

De Vaste Raamplissé bevindt zich in een frame. Deze wordt strak tussen de glaslatten geplaatst, waardoor het één geheel met het kozijn vormt. Over de gehele breedte is het product voorzien van een lange handgreep. Het frame is gemaakt van aluminium en de hoeken zijn in verstek gezaagd. Dit is niet alleen handig, maar staat ook nog eens mooi. De KeJe Vaste Raamplissé kan zowel van boven naar beneden geopend worden. Dit systeem wordt Top Down - Bottom Up genoemd. Wil je geen inkijk, maar wel daglicht? Open de plissé dan alleen aan de bovenkant. De Vaste Raamplissé is voorzien van een uniek vergrendelsysteem. Hierdoor is het product ook geschikt voor grote ramen tot 200 cm breed.

Technische specificaties

Breedte 25 - 200 cm
Hoogte 25 - 240 cm
Montage Op het kozijn door middel van schroeven
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 2,6 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Geïntegreerde treklijst voorzien van uniek vergrendelingssysteem.
Bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Geschikt voor Naar buiten openslaande ramen
Dakramen
Schuiframen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen