1. Home
 2. Overgordijnen
 3. Overgordijn Restill

A House Of Happiness Overgordijn Restill

A House Of Happiness
Restill Stro 14 Restill Stro 14 Restill Stro 14 Restill Ecru 11 Restill Ecru 11 Restill Ecru 11 GESPOT BIJ INFLUENCER @MANONTILSTRA | Vouwgordijn Restill in 11 Crème GESPOT BIJ INFLUENCER @MANONTILSTRA | Vouwgordijn Restill in 11 Crème GESPOT BIJ INFLUENCER @MANONTILSTRA | Vouwgordijn Restill in 11 Crème GESPOT BIJ INFLUENCER @MANONTILSTRA | Vouwgordijn Restill in 11 Crème GESPOT BIJ INFLUENCER @MANONTILSTRA | Vouwgordijn Restill in 11 Crème Overgordijn Restill
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
 • Levertijd circa 12 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Gordijn met een fijn geweven structuur en een gemêleerd kleureffect. De achterzijde is egaal. Het gordijn valt erg soepel. De stof is aan beide kanten te gebruiken en is deels gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen. Deze stof is GRS en Oeko-Tex gecertificeerd.

Gezien bij influencer @manontilstra.

Meer informatie

Gordijn met een fijn geweven structuur en een gemêleerd kleureffect. De achterzijde is egaal. Het gordijn valt erg soepel. De stof is aan beide kanten te gebruiken en is deels gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen. Deze stof is GRS en Oeko-Tex gecertificeerd.

Productspecificaties overgordijn Restill

Opmaak Banen
Breedte 140 cm
Samenstelling 100%PES, recycled
Vouwgordijn Prijsklasse A
Krimptolerantie Breedte: 0%
Hoogte: 0%
Lichtechtheid 5 (Volgens ISO 105-B 02)
Wasadvies
Eigenschappen Recycled

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen