Menu
 1. Home
 2. Horren
 3. Hordeuren
 4. Inzetplisséhordeur

KEJE Inzetplisséhordeur

KEJE
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
Inzetplisséhordeur
+2
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
 • Levertijd: 2-3 weken
 • 3 jaar garantie
Jouw prijs
€ 199,95
50% korting
Adviesprijs € 399,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Inzetplisséhordeur

De inzetplisséhordeur lijkt op een gewone plissehordeur maar is speciaal gemaakt voor een kunststof draaikiepdeur of een kiep hefschuifpui. De hordeur is niet geschikt voor normale deuren. De inzetplissehordeur is ook geschikt voor draaikiepramen.

Meer informatie

Productspecificaties inzetplisséhordeur

De Inzetplisshordeur is een inzet-hordeur ontwikkeld voor een kunststof kozijn of een kiep hefschuifpui. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De hordeur heeft een aluminium kader profiel, waar het binnenwerk (deur) in wordt geproduceerd. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van links naar rechts of van rechts naar links kan worden bediend. Daarnaast kan de hordeur in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzethor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

Belangrijk om te weten is dat de draaikiepdeur eerst zal moeten wennen aan de hor. Door de dikte die tussen de deur en het kozijn wordt geplaatst kan de deur de eerste tijd moeilijker dicht gaan. Na verloop van tijd wordt dit minder en zal de deur weer goed sluiten.

Ook geschikt voor ramen

De inzetplissehordeur is ook geschikt voor draaikiepramen. Het verschil met de inzetplissehor voor ramen is dat de schuifrichting net andersom is. Bij de inzetplissehor voor ramen is de schuifrichting van boven naar beneden en van beneden naar boven.  Bij een inzetplissehordeur schuift de hor van links naar rechts en vice versa.  

10 standaard kleuren voor de inzetplisséhordeur

Je kunt zonder meerprijs kiezen uit maar liefst 10 standaard kleuren:

Verkeerswit (RAL 9016), Zuiverwit (RAL 9010), Crèmewit (RAL 9001), Blank aluminiumkleurig (RAL 9006), Antracietgrijs (RAL 7016), Wijnrood (RAL 3005), Dennengroen (RAL 6009), Grachtengroen (RAL 6064), Staalblauw (RAL 5011) en Zwartbruin (RAL 8022).

Alle andere RAL kleuren kan tegen een meerprijs geleverd worden. 

Eigenschappen inzetplisséhordeur

 • Plaatsen zonder boren of schroeven
 • In verstek gezaagde hoeken
 • Flensdikte slechts 0,8 mm
 • Profieldiepte is 48 mm (4,8 cm)
 • Voorzien van zwart geplisseerd gaas
 • Geïntegreerde handgreep in treklijst
 • Blijft op elke gewenste stand staan
 • Zakt niet door
 • Maximale afmeting 120 cm breed en 280 cm hoog
 • Standaard in 10 kleuren, ook leverbaar in andere RAL kleuren

Technische specificaties

Breedte 40 - 120 cm
Hoogte 180 - 280 cm
Montage In of op het kozijn

Systeemkleur

Alle RAL kleuren
Bevestiging kunststof kozijn of een kiep hefschuifpui.
Profieldiepte

48 mm 

Flensdikte

0,8 mm 

Materiaal

Cassette en geleiders: aluminium
Gaas: standaard gaas of anti pollengaas

Overig

Geschikt voor montage op een houten, kunststof of aluminium kozijn.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice