Menu
 1. Home
 2. Rolluiken
 3. Rolluik ARH40

Alutech Rolluik ARH40

Alutech
Rolluik Alutech ARH40 Verschil schuimdiktes Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Alutech ARH40
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Montage
Bakmaat
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 104,95
€ 209,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Het Alutech rolluik ARH40 is een kwaliteitsrolluik. De lamellen zijn gevuld met extra sterk PUR schuim. Hierdoor is dit type rolluik ook zeer geschikt voor grotere raampartijen. De volgeschuimde aluminium lamellen geven een goede isolatie aan je woning. De ARH40 van Alutech voldoet aan alle Europese kwaliteitsnormen. De fabrieksgarantie is maar liefst 5 jaar.

Meer informatie

Alutech rolluik ARH 40

Het pantser van het ARH40 rolluik is voorzien van een andere samenstelling PUR schuim dan de meeste standaard rolluiken. Door de harde en dikkere vulling is het pantser sterker en heeft dit rolluik hoge windbelastingwaarden. Het rolluik is tevens geschikt voor grote ramen en deuren.

Het rolluik is geschikt voor ramen met een maximale oppervlakte (breedte x hoogte) van 8,62 vierkante meter. Het rolluik is leverbaar tot 400 cm breed en 310 cm hoog. De lamellen zijn leverbaar in 16 kleuren.

Mogelijkheden rolluiken

De Alutech ARH40 is verkrijgbaar in een rechte en ronde omkasting en is leverbaar in verschillende standaard RAL kleuren. Tegen meerprijs kun je de rolluiken ook in andere RAL kleuren laten moffelen. Dit kun je op de bestelpagina aangeven. Voor de bediening kun je een keuze maken uit een bandopwinder, ons huismerk motor of een Somfy motor. 

Groothandelsprijzen rolluiken

Door goede deals te sluiten met verschillende fabrikanten, grootschalige inkoop en lage kosten, kunnen wij onze productten tot 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Wij zijn daarom de goedkoopste leverancier van rolluiken van Nederland en Belgie.

Bedieningsmogelijkheden

Handbediending

De meest eenvoudige manier om je rolluik te bediening is door middel van een bandopwinder. Een bandopwinder is zowel geschikt voor montage binnenshuis als buitenshuis. Dit kun je op de bestelpagina aangeven. 

Elektrische bediening

Wil je meer gemak bij het bedienen van je rolluik? Kies dan voor elektrische bediening. Je kunt hierbij een keuze maken in de volgende opties:

Een motor geschikt voor bediening met een schakelaar
Een motor geschikt voor bediening met een afstandsbediening

Naast ons huismerk motor leveren wij ook motoren van het kwaliteitsmerk Somfy®. Meer informatie en uitleg over de verschillende type motoren vind je op de bestelpagina.  

Technische specificaties

Breedte 50 - 400 cm
Hoogte 50 - 310 cm
Profiel hoogte 40 mm
Profiel dikte 9,0 mm
Max. oppervlakte 13,18 m²
Gewicht p/m² 4,8 kg

Windbelasting klasse

Volgens EN13659

Windbelasting klasse Max. breedte Max. oppervlakte m²
1 4,39 13,18
2 3,83 11,50
3 3,35 10,04
4 2,69 8,08
5 2,37 7,11
6 2,16 6,47

Oxidatie en reinigingsvoorschriften

Specificaties rolluiken

 • Geluidswerend
 • Inbraakwerend
 • Isolerend
 • Privacy
 • Vochtwerend
 • Zonwerend

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice