Menu
  1. Home
  2. Rolluiken
  3. Rolluik AR39

Alutech Rolluik AR39

Alutech
Alutech rolluik AR39
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
20% korting op solar motor
Alutech rolluik AR39
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
Rolluik
+6
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Lamellen
3.
Omkasting
4.
Uitvoering
5.
Bediening
6. 7.
Montage
Kastmaat
uitleg
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 89,95
50% korting
Adviesprijs € 179,90

De € 94,00 extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

Bekijk de actievoorwaarden

Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolluik AR39

Door de kleine oproldiameter kan het Alutech rolluik AR39 zeer strak worden opgerold. Dit is mogelijk dankzij de inzet van de fijnste lamel in het Alutech assortiment 

Het rolluik, gemaakt van duurzaam aluminium en volgeschuimde aluminium lamellen, is een prima rolluik en geschikt voor ramen die niet groter zijn dan 6,3 m². De maximale te bestellen breedte is 280 cm en de hoogte 320 cm. De rolluiken zijn leverbaar in 13 lamelkleuren.

Meer informatie

Alutech rolluik AR39

Het Alutech rolluik AR39 is een standaard rolluik voor een klein budget. Het rolluik, gemaakt van duurzaam aluminium en volgeschuimde aluminium lamellen, is een prima rolluik en geschikt voor ramen die niet groter zijn dan 6,3 m². 

Het rolluik Alutech AR39 is ons goedkoopste rolluik. De kast, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor volledig weerbestendig. Door de minder dikke schuimvulling in de lamellen, is het basic rolluik alleen geschikt voor niet al te grote ramen. Wil je een meer isolerende lamel met een dikkere schuimvulling, dan is ons Alutech rolluik AR41 een goede keuze. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Alutech rolluiken, geven wij maar liefst 5 jaar garantie.

Mogelijkheden rolluiken

Het Alutech AR39 rolluik is verkrijgbaar in een rechte en ronde omkasting en is leverbaar in verschillende standaard RAL kleuren. Tegen meerprijs kun je het rolluik ook in een andere RAL kleur laten moffelen. Dit kun je op de bestelpagina aangeven. Voor de bediening kun je een keuze maken uit een bandopwinder, ons huismerk motor of een Somfy motor.

Rolluiken voor groothandelsprijzen

Door goede deals te sluiten met verschillende fabrikanten, grootschalige inkoop en lage kosten, kunnen wij onze producten tot 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Wij zijn daarom de goedkoopste leverancier van rolluiken van Nederland en Belgie.

Bedieningsmogelijkheden

Handbediending

De meest eenvoudige manier om je rolluik te bediening is door middel van een bandopwinder. Een bandopwinder is zowel geschikt voor montage binnenshuis als buitenshuis. Dit kun je op de bestelpagina aangeven. 

Elektrische bediening

Wil je meer gemak bij het bedienen van je rolluik? Kies dan voor elektrische bediening. Je kunt hierbij een keuze maken in de volgende opties:

Een motor geschikt voor bediening met een schakelaar
Een motor geschikt voor bediening met een afstandsbediening

Naast ons huismerk motor leveren wij ook motoren van het kwaliteitsmerk Somfy®. Meer informatie en uitleg over de motoren vind je op de bestelpagina.

Technische specificaties

Breedte 50 - 280 cm
Hoogte 50 - 320 cm
Profiel hoogte 39 mm
Profiel dikte 8,5 mm
Max. oppervlakte 6,3 m²
Gewicht p/m² 2,46 kg

Windbelasting klasse

Volgens EN13659

Windbelasting klasse Max. breedte Max. oppervlakte m²
1 3,04 9,12
2 2,82 8,46
3 2,43 7,29
4 2,09 6,26
5 1,82 5,46
6 1,59 4,76

Oxidatie en reinigingsvoorschriften

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice