Menu

VELUX Insectenhor

VELUX
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Insectenhor
Bereken je prijs en bestel
1.
Dakraam
2.
Kleuren
De breedte tussen de zijpanelen (A)
uitleg
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
De hoogte tussen de zijpanelen (B)
 • Levertijd: 1-2 weken
 • 3 jaar garantie
Jouw prijs
€ 141,55
5% korting
Adviesprijs € 149,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Insectenhor

Houd ongedierte buiten met de VELUX insectenhor en vergroot het comfort van uw huis – mét onbelemmerd zicht door uw dakraam. Het scherm past perfect bij elk VELUX binnen gordijn of elk VELUX buiten product voor warmtewering.

Meer informatie

Hieronder leest u enkele voordelen van de VELUX insectenhor:

 • Eigentijds wit design.
 • Nauwelijks zichtbare, transparante stof.
 • Beschermt tegen insecten zonder het raam of het uitzicht te blokkeren.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Moeiteloos te gebruiken.
 • Duurzaam kwaliteitsmateriaal.
 • Netjes opgeborgen in een dunne cassette.
 • Past bij elk VELUX binnen gordijn of elk VELUX buiten product voor warmtewering.
 • 3 jaar garantie.
 • Laat licht en lucht binnen en houd de insecten buiten 

Behoud uw uitzicht en geniet van frisse lucht – zonder bang te hoeven zijn voor ongewenste bezoekers. De VELUX insectenhor beschermt uw woning tegen insecten zonder uw ramen te blokkeren. De insectenhor is moeiteloos te gebruiken en kan netjes worden opgeborgen in de dunne cassette wanneer hij niet in gebruik is. De hor past op VELUX gordijnen voor binnen en buiten. 

Bediening en materialen

De VELUX insectenhor wordt handmatig bediend. Hij wordt aan de interieurafwerking of aan de muur gemonteerd, zodat u uw dakraam zoals gebruikelijk kunt bedienen. En wanneer de hor niet in gebruik is, wordt hij netjes in de dunne cassette opgeborgen. 

De VELUX insectenhor komt enkel met de beste materialen. Hij is gemaakt van een slijtvaste glasvezel en loopt op zijgeleiders van geanodiseerd aluminium. 

De hor heeft een eigentijds wit design dat perfect past bij VELUX dakramen. De stof van de insectenhor is gemaakt van een nauwelijks zichtbaar, transparant materiaal. Zo heeft u niet alleen een insectenvrije ruimte, maar ook een vrij uitzicht.  

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice