Menu
 1. Home
 2. Raamdecoratie
 3. VELUX®
 4. Verduisterend rolgordijn + plissé

VELUX Verduisterend rolgordijn + plissé

VELUX
Verduisterend rolgordijn plus plissé Verduisterend rolgordijn plus plissé Verduisterend rolgordijn plus plissé Verduisterend rolgordijn plus plissé Verduisterend rolgordijn plus plissé
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Dakraam type
Dakraam maatcode
Jouw prijs
€ 133,00
€ 140,00
5% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 1 - 6 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Het daglicht temperen of de kamer verduisteren: het kan allebei met het verduisterend rolgordijn + plissé. Dit zijn twee gordijnen in één product. Wilt u overdag het daglicht verzachten, dan gebruikt u het plisségordijn. Gaat u een dutje doen en moet de kamer donker zijn? Dan gebruikt u het verduisterende rolgordijn.

 • Je kunt bij je gordijnkeuze kiezen uit witgelakte of geborstelde aluminium zijgeleiders en cassette.
 • Beschikbaar met 16 kleuren voor het verduisterend rolgordijn in combinatie met een wit plisségordijn met lichtdoorlatende stof
 • OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd - bevat geen schadelijke stoffen of substanties
 • Handbediend
 • Snelle en eenvoudige montage - past perfect in uw VELUX dakraam

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice