Menu

VELUX Buitenzonwering

VELUX
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Bereken je prijs en bestel
1.
Dakraam
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Dakraam type
uitleg
Dakraam maatcode
  • Levertijd: 1-2 weken
  • 3 jaar garantie
Jouw prijs
€ 77,90
5% korting
Adviesprijs € 82,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Buitenzonwering

VELUX buitenzonweringen verminderen de passieve opwarming want ze blokkeren de zonnestralen nog voordat ze uw dakraam bereiken. Ze houden de warmte buiten en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw kamer. De transparante netstructuur van de stof houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Ze kunnen razendsnel van binnenuit worden geïnstalleerd en zijn eenvoudig te bedienen. Ze kunnen worden gebruikt met het dakraam open. Elektrisch bediende en met zonne-energie aangedreven buitenzonweringen kunnen traploos worden bediend. Handmatige gordijnen met haken kunnen alleen volledig omhoog of omlaag worden gerold.

Meer informatie

Doordat VELUX buitenzonweringen aan de buitenzijde onder de bovenkap van het dakraam gemonteerd worden (zie montagefilmpje), kunt u dit product prima combineren met een gordijn aan de binnenzijde van het dakraam. Kiest u voor een elektrisch bediende buitenzonwering of een buitenzonwering op zonne-energie? Overweeg dan ook het VELUX ACTIVE systeem voor uw dakraam. Hiermee kunt u alle elektrische VELUX producten in huis bedienen met uw smartphone.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice