Menu

Solano Pergolazonwering Matera

Solano
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Pergolazonwering Matera
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Profielkleur
4.
Uitvoering
Breedte in centimeters
meetinstructies
Uitval in centimeters (Y)
Onderkant muurprofiel (Z)
uitleg
Doorloophoogte (H)
uitleg
  • Levertijd: 3-4 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 3.149,95
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Pergolazonwering Matera

Ervaar flexibele bescherming tegen de zon met de Matera pergola. Met één eenvoudige druk op de knop rol je het doek op elke gewenste positie uit. Dankzij de twee vaste staanders en het ingeritste doek, biedt de Matera zelfs bij krachtige windsnelheden betrouwbare bescherming. Bestel eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Leeuwarden!

Meer informatie

Windvaste zonbescherming

De Matera pergola biedt flexibele bescherming tegen de zon. Je kunt het doek namelijk op elke gewenste positie uitrollen. Net als een knikarmscherm! In tegenstelling tot knikarmschermen kan je de Matera echter ook bij krachtige wind gebruiken. Terwijl reguliere zonneschermen doorgaans windkracht 4 aankunnen, is pergola zonwering bestand tot een windkracht van maar liefst 6.

Dickson Max waterbestendige doeken

De Matera wordt standaard geleverd met een UV-bestendig doek van de gerenommeerde merken Dickson of Sattler. Wil je ook tijdens regenachtig weer van jouw Matera genieten? Dan is een Dickson Max doek ideaal. Deze doeken zijn niet alleen UV-bestendig, maar ook goed bestand tegen water dankzij een speciale waterafstotende coating. Dit maakt het doek tevens onderhoudsvriendelijk, aangezien vuil zich minder goed kan hechten.

Montage aan de gevel

De Matera rust altijd gedeeltelijk tegen de gevel en deels op twee staanders. Deze pergolazonwering is dus niet geschikt om vrijstaand in de tuin te worden geplaatst. Ontdek onze vrijstaande overkappingen voor aantrekkelijke opties die wel geschikt zijn voor plaatsing in de tuin.

100% op maat gemaakt

Wij maken jouw Matera pergola zonwering altijd volledig op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo ben je verzekerd van een naadloze aansluiting op jouw gevel. Deze pergola kan worden geplaatst onder een hellingshoek variërend van 5 tot 30 graden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende profielkleuren, en kan de Matera indien gewenst worden uitgerust met LED-verlichting. De keuze is aan jou! Wij passen jouw Matera volledig aan naar jouw wensen!

Volledig gemotoriseerd

De Matera is uitgerust met een motor van het A-merk Somfy. Met een simpele druk op de knop rol je het doek eenvoudig in of uit. Wil je jouw Matera ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Dan heb je een Somfy Tahoma Switch nodig. Hiermee kan je de Matera via een app besturen, waar ook ter wereld!

Uitbreiden met screens

Standaard wordt de Matera geleverd met openingen aan alle zijden. Eventueel kan je de Matera (later) uitbreiden met screens. Screens voor overkappingen bieden verkoeling en weren het felle licht van de zon. Ook bieden ze privacy en beschutting tegen een koele bries. Let op: Bij windkrachten hoger dan 6 Bft dient het screen opgetrokken te worden.

Goedkope pergola kopen

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een uitstekende pergola aanbieding. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij de Matera pergola zonwering goedkoop aanbieden. De exacte pergola prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen natuurlijk de afmetingen een grote rol. Ook eventuele extra opties zoals LED-verlichting zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs van pergola zonwering Matera. Bestellen doe je bij Solano Wonen eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de showroom!

Technische specificaties

Tussenbalk

Vanaf een uitval van > 400 cm worden er 2 tussenbalken geleverd.

Zijaanzicht cassette

Doorsnede liggers

Muuraansluiting

Standaard meegeleverd

Montagesteunen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen