Menu

Verano Lamellendak Arezzo V870

Verano
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Lamellendak Arezzo V870
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Uitvoering
3. 4.
Montage
Breedte in centimeters
Diepte in centimeters
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Lamellendak Arezzo V870

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design.

Meer informatie

Ontspannen met een lamellendak

Met een lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Het weer en de lichtinval zijn van invloed op de uren die jij in je tuin of op je terras doorbrengt. Met een lamellendak zorgen wij dat jij de controle weer in handen krijgt!

Speel in op weersveranderingen

Met lamellendaken speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen te veranderen. Lamellenoverkappingen kun je plaatsen tegen de gevel, op een bestaande constructie of vrijstaand in je tuin. Door de strakke aluminium vormgeving van de overkapping is het bovendien een echte eyecatcher in de moderne tuin.

Lamellendaken op maat

lamellendaken van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de overkappingen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van lamellenoverkappingen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, de uitvoering en extra opties en maak je de overkapping volledig naar jouw wens.

Technische specificaties

Doorsnedes

Maximale maatvoering

Belangrijke informatie

De V870-Arezzo is uitgerust met ingebouwde vorstbeveiliging om schade aan de motor en tandwielen te voorkomen: de lamellen openen wanneer de temperatuur onder een bepaald niveau zakt. Wij raden het ten zeerste af om de vorstbeveiliging uit te schakelen. Indien de vorstbeveiliging uitgeschakeld wordt en hier onverhoopt schade uit voorkomt, valt deze nooit onder de garantie.

Voor extra stabiliteit adviseert Verano de V870-Arezzo in de grond te monteren d.m.v. een betonpoer.

Het systeem van de V870-Arezzo heeft een geïntegreerde goot rondom en de afwatering verloopt via een afvoerbuis Ø 70 [mm] in een staander naar keuze. Bij een enkele module dient u minimaal twee afwateringen te voorzien in een lamellendak groter dan 16 [m2]. Voor lamellendaken < 16 [m2] geldt dat er minimaal één afvoer voorzien dient te worden. Voor iedere extra module gelden bovenstaande regels per module.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice