Menu
 1. Home
 2. Rolluiken
 3. Rolluik RS38 (Mini E)

Heroal Rolluik RS38 (Mini E)

Heroal
Heroal rolluik RS38 (Mini E) Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik Rolluik
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Montage
Bakmaat
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 119,95
€ 239,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De RS38 (voorheen Mini E) is al vele jaren de kwaliteitsstandaard van de firma Heroal en ook het meest verkochte rolluik van Heroal. Door de dikke aluminiumlaag en stevige schuimvulling hebben de lamellen een hoge stabiliteit. Door de goede windbelasting waarden is het rolluik ook zeer geschikt voor locaties met hoge windbelasting zoals een dakkapel of een woning aan de rand van een woonwijk of buiten de bebouwde kom.

Meer informatie

Heroal RS38 rolluik

Voor gebieden met een hoge windbelasting is de heroal RS38 een veilige rolluikoplossing. De hoge stabiliteit van deze rolluiklamel heeft geleid tot uitstekende windbelastingswaarden – weerstandsklasse 4 voor elementbreedten tot 2600 mm. Hierdoor is het rolluik zeer geschikt voor een dakkapel of een woning aan de rand van een woonwijk of buiten de bebouwde kom. Maar ook als u een kwaliteitsrolluik voor uw woning wilt voor een lage prijs is de Heroal RS38 een heel goede keuze.

Het rolluik is geschikt voor ramen met een maximale oppervlakte van 8 m². 

Vormgevingsmogelijkheden en design

 • Mogelijke verbetering van de totale U-waarde met maximaal 42 procent
 • Extreem weerbestendige oppervlaktecoating met tweelaagse diklak
 • Ruime kleurkeuze

Originele Heroal rolluiken

De rolluiken van het merk Heroal worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Je herkent een origineel rolluik aan het gegoten logo aan de binnenzijde van de zijkappen, de onderlijst die voorzien is van het Heroal embleem en de verpakking en beschermfolie afkomstig uit de Heroal fabriek. Je bent bij Rolluikentotaalshop verzekerd van een origineel Heroal rolluik.

Heroal staat voor Duitse kwaliteit en degelijkheid. Heroal is de bedenker en marktleider van het huidige rolluikensysteem. De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. 

Afmetingen en uitvoeringen rolluiken

Het Mini E rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen. De maximale te bestellen breedte is 370 cm en de hoogte is 280 cm. De standaard uitvoering is een afgeschuinde kast maar je kunt ook kiezen voor een ronde omkasting. De rolluiken zijn leverbaar met bandopwinder binnenshuis of buitenshuis. Voor meer gemak kun je ook kiezen voor elektrische bediening met wandschakelaar of draadloze handzender. Op de bestelpagina kun je hierin een keuze maken.

Bedieningsmogelijkheden

Handbediending

De meest eenvoudige manier om je rolluik te bediening is door middel van een bandopwinder. Een bandopwinder is zowel geschikt voor montage binnenshuis als buitenshuis. Dit kun je op de bestelpagina aangeven. 

Elektrische bediening

Wil je meer gemak bij het bedienen van je rolluik? Kies dan voor elektrische bediening. Je kunt hierbij een keuze maken in de volgende opties:

Een motor geschikt voor bediening met een schakelaar
Een motor geschikt voor bediening met een afstandsbediening

Naast ons huismerk motor leveren wij ook motoren van het kwaliteitsmerk Somfy®. Meer informatie en uitleg over de verschillende type motoren vind je op de bestelpagina.  

Technische specificaties

Breedte 50 - 370 cm
Hoogte 50 - 350 cm
Profiel hoogte 38 mm
Profiel dikte 9,0 mm
Max. oppervlakte 8,0 m²
Gewicht p/m² 4,5 kg

Windbelasting klasse

Volgens EN13659

Windbelasting klasse Max. breedte
1 3,40
2 3,10
3 2,80
4 2,40
5 2,10
6 1,90

Oxidatie en reinigingsvoorschriften

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice