Menu

KEJE Splendid Pliss

KEJE
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
Splendid Pliss
+2
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Kleuren
4.
Uitvoering
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Type maatvoering
uitleg
Jouw prijs
€ 155,00
50% korting
Adviesprijs € 310,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Splendid Pliss

De KeJe Splendid Pliss is ideaal voor kunststof kozijnen! Dit plisse gordijn in frame monteer je namelijk middels magneet- en staalband op het kozijn. Een plisségordijn zonder boren en schroeven dus! Natuurlijk is de Splendid ook geschikt voor houten en aluminium kozijnen. Ook voor draaikiepramen is de Splendid Pliss een goede keuze. Het plissegordijn in frame wordt immers direct op het kozijn geplaatst. Daardoor bewegen de splendid gordijnen mee met het raam. Zo hoef je de raamdecoratie niet op te halen bij het openen van het raam.

Meer informatie

De Splendid Pliss raamdecoratie bevindt zich in een frame welke tussen de glaslatten geplaatst wordt. Zo vormt het frame één geheel met het kozijn. Het product is over de gehele breedte voorzien van een lange handgreep. Dit is niet alleen praktisch, maar geeft de raamdecoratie tevens een elegante uitstraling. Het Splendid Keje plisségordijn is een Top Down Bottom Up product. Dat wil zeggen dat het plisségordijn zowel van boven als beneden geopend kan worden. Geen inkijk, maar wel daglicht? Open de plissé dan alleen aan de bovenkant. Dankzij het unieke vergrendelsysteem is het Splendid Pliss plisségordijn ook geschikt voor grote ramen. Deze unieke raamdecoratie kan namelijk tot 200 cm breed besteld worden. Dankzij de bevestiging met het dubbelzijdige magneet- en staalband haal je het frame eenvoudig van het kozijn. Handig tijdens het schoonmaken!

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie Splendid Pliss kleuren en stoffen. Ga in de slaapkamer voor een Splendid Pliss verduisterend en in de woonkamer voor een decoratieve stof. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door de stof heen. Dit geldt niet voor de andere stoffen. Welke variant je ook kiest, bij Solano Wonen ben je altijd zeker van de beste KeJe Splendid Pliss prijs. Wij kopen namelijk grootschalig, waardoor we de KeJe Splendid Line extra voordelig kunnen aanbieden!

Technische specificaties

Breedte 20 - 200 cm
Hoogte 25 - 240 cm
Montage Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 3,8 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Geïntegreerde treklijst voorzien van uniek vergrendelingssysteem.
Bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Geschikt voor Draai-kiepraam

Technische tekeningen

Standaard profiel

Triple profiel

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen