Menu

KEJE Latende

KEJE
Latende
Latende
Latende
Latende
Latende
Latende
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Lamelkleur
3.
Kleuren
4.
Uitvoering
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Type maatvoering
uitleg
Jouw prijs
€ 189,00
50% korting
Adviesprijs € 378,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Latende

De KeJe Latende is ideaal voor kunststof kozijnen! Deze jaloezie in frame plaats je namelijk met magneet- en staalband op het kozijn. Zonder boren en schroeven! Natuurlijk is de Latende ook geschikt voor houten en aluminium kozijnen. Ook voor draaikiepramen is de Latende jaloezie een goede keuze. Vanwege de plaatsing direct tegen het kozijn beweegt de Latende mee met het raam. Zo hoef je de raamdecoratie niet op te halen bij het openen van het raam.

Meer informatie

Dankzij de strakke bevestiging tussen de glaslatten vormt het frame één geheel met het kozijn. Latende raamdecoratie biedt veel controle over inkijk en lichtinval. Je kunt de lamellen immers niet alleen op en neer halen, maar ook kantelen. Om de Latende op en neer te bewegen maak je gebruik van de kunststof lip aan de trekbalk. Het kantelen gebeurt middels een tuimelstok. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame. Dankzij de bevestiging met het dubbelzijdige magneet- en staalband haal je het frame eenvoudig van het kozijn. Handig tijdens het schoonmaken! De lamellen van de Latende zijn 25 mm breed en gemaakt van aluminium. Dit materiaal is goed bestand tegen vocht en vuil. Ideaal voor keukens en badkamers! Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van de beste KeJe Latende prijzen. Wij kopen namelijk grootschalig in en versturen direct vanuit de fabriek. Zo kunnen we de Latende extra voordelig aanbieden!

Technische specificaties

Breedte 50 - 160 cm
Hoogte 25 - 160 cm
Kleur bovenbak- en onderlat Kleur bovenbak en onderlat kunnen afwijken van de lamelkleur
Montage Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 3,8 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Bediening van boven naar beneden
Geschikt voor Draai-kiepraam

Technische tekeningen

Standaard profiel

Triple profiel

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen