Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Vouwgordijnen
  4. Verduisterend vouwgordijn

A House Of Happiness Verduisterend vouwgordijn

A House Of Happiness
Vouwgordijn verduisterend
Vouwgordijn verduisterend
Vouwgordijn verduisterend
Vouwgordijn verduisterend
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Verduisterend vouwgordijn

Creëer extra privacy in je woonkamer of word uitgerust wakker in je slaapkamer met verduisterende vouwgordijnen. Met meer dan 50 kleuren om uit te kiezen is er voor elke woonstijl een passend vouwgordijn. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom!

Meer informatie

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Wij leveren uitsluitend maatwerk vouwgordijnen. Wij kunnen vouwgordijnen op maat leveren in breedtes van slechts 35 cm tot maar liefst 360 cm en alles daartussenin. Tot op de millimeter nauwkeurig! Met onze handige meetinstructies is inmeten heel eenvoudig. Laat je dit liever over aan een professional? Maak dan een meetafspraak. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm! Natuurlijk kunnen we jouw vouwgordijnen ook komen monteren. Raadpleeg ons servicegebied om te kijken of we ook bij jou in de buurt komen.

Dim-out

Verduisterende optrekgordijnen zijn gemaakt van een dim-out stof. Hoewel deze door de meeste mensen als genoeg verduisterend worden ervaren, zijn ze niet 100% verduisterend. Als je er een zaklamp tegenaan houdt, zal er nog enigszins licht doorheen schijnen. Bij black-out gordijnen is dit niet het geval. Echter zijn black-out stoffen vaak erg stug, waardoor ze minder gangbaar zijn. Houd er verder rekening mee dat donkere kleuren beter verduisteren dan lichte stoffen.

50+ kleuren en stoffen

Met meer dan 50 kleuren om uit te kiezen, is er voor ieder interieur wel een passend verduisterend vouwgordijn. Ga bijvoorbeeld voor een fris wit verduisterend vouwgordijn. Of kies een stoere zwarte stof. Ook trendkleuren zoals beige en okergeel behoren tot de mogelijkheden. Wil je de kleur eerst in het echt zien? Bestel dan gratis kleurstalen! Meestal worden ze nog dezelfde dag verzonden.

Verduisterende vouwgordijnen slaapkamer

Verduisterende raambekleding is essentieel voor slaapkamers. In een donkere ruimte maakt je lichaam namelijk meer van het slaaphormoon melatonine aan. Hierdoor val je sneller in slaap. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende vouwgordijnen. Veel verduisterende gordijnen werken bovendien geluidswerend. Ideaal als je aan een drukke straat woont en/of geregeld nachtdiensten draait.

Verduisterende gordijnen woonkamer

Ben je erg gesteld op je privacy en wil je ‘s avonds absoluut geen inkijk in huis? Dan zijn verduisterende vouwgordijnen ook voor woonkamers een goede optie. Bovendien werken veel verduisterende stoffen tegelijkertijd isolerend. Dat betekent besparen op de gas- en energierekening! Wil je overdag wel daglicht in huis, maar tegelijkertijd het licht filteren? Dan kan je ook kiezen voor een combinatie van lichtdoorlatende en verduisterende raambekleding. Vitrages of inbetween gordijnen met verduisterende vouwgordijnen bijvoorbeeld.

Altijd lage prijzen

Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en kopen grootschalig in. Bovendien hanteren we lage marges. Zo kunnen we onze prijzen laag houden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! Bestellen doe je eenvoudig online. Of bezoek onze grote showroom in Leeuwarden!

Technische specificaties

Breedte 35 - 360 cm
Hoogte 60 - 300 cm
Montage Standaard universele steunen die je zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) kunt bevestigen.
Systeemkleur Wit of zwart
Afmetingen systeem Bij handbediening en de standaard motor is het systeem 3,5 x 4 cm (breedte x hoogte).
Bij de grote motor is het systeem 6 x 7 cm (breedte x hoogte).
Type stof 100% PES (polyester)
Bediening Handbediening of elektrisch
Baleindikte 6 mm
Baleinafstanden Baleinafstanden gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Krimptolerantie Circa 1%
Kleurechtheid 5 (Volgens ISO 105-B 02)

Vragen en antwoorden (4)

Zijn verduisterende vouwgordijnen ook isolerend? Absoluut! Alle vouwgordijnen hebben van nature isolerende kenmerken. Hoe dikker de stof, hoe hoger de isolatiewaarde. Verduisterende vouwgordijnen zijn dikker dan reguliere vouwgordijnen, waardoor ze extra isolatie bieden. Ook zijn er dubbel isolerende stoffen met een hoogglanzende achterzijde, zoals de stof Reflex.
Bieden verduisterende vouwgordijnen volledige verduistering? Nee, standaard verduisterende vouwgordijnen zijn dim-out. Dit betekent dat ze nog wel een kleine hoeveelheid licht kunnen doorlaten. Over het algemeen worden deze vouwgordijnen echter wel als voldoende verduisterend beschouwd.
Kan je verduisterende vouwgordijnen wassen? De meeste verduisterende vouwgordijnen mogen worden gewassen, zolang de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) staat en centrifugeren is uitgeschakeld. Raadpleeg voordat je aan de slag gaat altijd eerst het waslabel. Het specifieke waslabel van iedere stof vind je op de productpagina.
Wat kosten verduisterende vouwgordijnen? De prijs voor een verduisterend vouwgordijn begint bij €158,10. De definitieve prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de afmetingen en de gekozen stof een grote rol. De exacte prijs bereken je eenvoudig en snel online.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen