Menu
  1. Home
  2. Rolluiken
  3. Rolluik Elegant V020

Verano Rolluik Elegant V020

Verano
Verano Rolluik Elegant V020
Verano Rolluik Elegant V020
Verano Rolluik Elegant V020
Verano Rolluik Elegant V020
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Lamellen
3.
Omkasting
4.
Uitvoering
5.
Bediening
Kapmaat
uitleg
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 272,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolluik Elegant V020

Het Elegant V020 rolluik is een populair standaard rolluik van het Nederlandse kwaliteitsmerk Verano®. Door de stevige, dikke aluminium lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Het rolluik is geschikt voor ramen met een maximale oppervlakte (breedte x hoogte) van 9,36 vierkante meter. Het rolluik is leverbaar tot 300 cm breed en 400 cm hoog. De lamellen zijn leverbaar in 16 kleuren.

Meer informatie

Verano Elegant V020 rolluik

Het rolluik Elegant V020 is een kwaliteitsroluik van het merk Verano. Het rolluik scoort dankzij de dikke lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Voor extra bedieningscomfort kies je voor elektrisch, zodat je het rolluik met één druk op de knop kunt bedienen.

Afmetingen en uitvoeringen rolluiken

Het Elegant V020 rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen. De maximale te bestellen breedte is 300 cm. De maximale te bestellen hoogte is 400 cm. De standaard uitvoering is een afgeschuinde kast.

Bedieningsmogelijkheden rolluiken

Handbediending

De meest eenvoudige manier om uw rolluiken te bediening is door middel van een bandopwinder. De bandopwinder wordt geleverd inclusief doorvoerset zodat deze ook binnenshuis te monteren is.

Elektrische bediening

Wilt u meer gemak bij het bedienen van uw rolluiken? Kies dan voor elektrische bediening. U heeft de keuze uit ons huismerk of een Somfy® motor.

De huismerk motor, Somfy LT50 en de Somfy Ilmo 50 WT zijn bedienbaar met een schakelaar. Wilt u uw rolluik bedienen met een handzender kies dan voor de huismerk motor radio, Somfy Altus 50 RTS of de Somfy Oximo RTS.

De Somfy Ilmo 50 WT en de Somfy Oximo RTS zijn motoren met obstakeldetectie en vorstbescherming. Deze motoren hebben ook een automatische onderhoudscyclus waardoor het rolluik altijd perfect opent en sluit.

Technische specificaties

Breedte 50 - 300 cm
Hoogte 50 - 400 cm
Profiel hoogte 42 mm
Profiel dikte: 7,8 mm
Max. oppervlakte 9,36 m²
Gewicht p/m² 2,79 kg

Oxidatie en reinigingsvoorschriften

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice