Menu

Verano Duo plisségordijn SmartFit

Verano
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Duo plisségordijn SmartFit
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 119,95
50% korting
Adviesprijs € 239,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Duo plisségordijn SmartFit

Een duoplisségordijn met een SmartFit systeem kun je heel eenvoudig zonder schroeven of boren op het kozijn bevestigen. SmartFit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. SmartFit is ook ideaal voor naar binnen draaiende ramen zoals draai-kiepramen.

Meer informatie

Duo plissé met SmartFit frame

Als je niet in je kozijn wilt boren of schroeven, is een duoplissé met een SmartFit frame de ideale oplossing. SmartFit bestaat uit een frame met hierin raamdecoratie. Naast een duoplissé, kun je SmartFit ook met een plissegordijn, rolgordijn of jaloezie bestellen. 

Bevestiging duo plissé met SmartFit

Bij kozijnen waar het glas voorzien is van een rubberafdichting, wordt meestal gekozen voor montageclips. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten waardoor je een strak geheel krijgt. 

Is je raam niet voorzien van een rubberen afdichting, dan kun je optioneel ook kiezen voor magneetstrips. Het frame is in dan voorzien van een magnetische strip. Met de meegeleverde losse strips, die je vastplakt op het kozijn, blijft het frame vastzitten. 

Standaard of Top down-Bottom up

Een duoplisségordijn kun je in een standaard uitvoering bestellen maar ook in de populaire Top down - Bottom up uitvoering. Hiermee kun je ook de bovenkant van de plissé laten zakken waarmee de stof boven en onder helemaal vrij hangt.

Stofsoorten Duo Plissegordijnen 

De stoffen hebben een plooibreedte van 25 mm. 

 • Lichtdoorlatend: de stof houdt het directe zonlicht tegen maar laat wel licht door. Donkere kleuren laten minder licht door dan lichte kleuren. Je kunt niet door de stof heen kijken. 
 • Fulltone: lichtdoorlatende stof met aan de binnen- en buitenzijde dezelfde kleur. De stof houdt het felle zonlicht tegen maar laat wel licht  door. Donkere kleuren laten minder licht door dan lichte kleuren. Je kunt niet door de stof heenkijken.
 • Verduisterend: de stof is verduisterend en daarom zeer geschikt voor je slaapkamer. De verduisterende stof in combinatie met een SmartFit frame geeft geen 100% verduistering.

Voordelen Duoplissé SmartFit systeem

 • Ideale toepassing voor kunststof kozijnen en deuren.
 • Esthetische oplossing voor montage van raambekleding direct op het raam.
 • Volledig geintegreerde steunen, niet zichtbaar bij voor en zijaanzicht.
 • Stabiele aluminium geleidingsprofielen waarin het product bevestigd wordt.
 • Optimale zonwering en afdichttng dankzij het aluminium 4-kaderig profiel.
 • Uitgebreide keuze in stofsoorten en kleuren
 • Geen schroefgaten in uw kozijn of deur.
 • Zeer makkelijke demontage.

Technische specificaties

Maximale breedte 150 cm
Maximale hoogte 240 cm
Stof 100% polyester
Bediening Door middel van handgreep
Kleur systeem Wit, cremewit, technisch zilver, antracietgrijs of zwart
Afmeting systeem De breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm naar binnen valt en 1,5 cm op het kozijn.  
Rooster boven raam Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame er prima tussen.
Afmetingen bovenprofiel 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Afmetingen spanprofiel Tot 100 cm breed: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Vanaf 100 cm breed: 22 x 20 mm (diepte x hoogte)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen