Menu

A House Of Happiness Overgordijn Lagoon F.R.

A House Of Happiness
Lagoon donker taupe 52
Lagoon donker taupe 52
Lagoon donker taupe 52
Lagoon Geel 07
Lagoon Geel 07
Lagoon Geel 07
Lagoon donker taupe 52
Lagoon donker taupe 52
Lagoon donker taupe 52
Lagoon Geel 07
Lagoon Geel 07
Lagoon Geel 07
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Uitvoering
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 3 jaar garantie
Jouw prijs
€ 54,99
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Overgordijn Lagoon F.R.

Is veiligheid een belangrijk onderdeel in je aankoop? Kies dan voor deze (semi) dim-out gordijnstof, die zowel thuis als bijvoorbeeld in hotels en scholen zeer goed kan worden toegepast omdat deze stof vlam vertragend is. Daarnaast dimt deze stof niet alleen het licht, maar ook het geluid. Zeker in deze tijd, waarin bijna ieder huis harde vloeren heeft, is het belangrijk het geluid te dimmen. De Lagoon is verkrijgbaar in 12 trendy kleuren. Deze stof is Oeko-Tex gecertificeerd.

Meer informatie

Vlamwerende en half verduisterende volumineus vallende gordijnstof met natuurlijk ogende structuur. De achterzijde van het gordijn is glad geweven.

Productspecificaties overgordijn Lagoon

Opmaak Banen
Breedte 145 cm
Samenstelling 100%PES F.R.
Vouwgordijn Prijsklasse C
Krimptolerantie Breedte: 0%
Hoogte: 0%
Lichtechtheid 6 (Volgens ISO 105-B 02)
Wasadvies
Eigenschappen Semi dim-out voor lichte kleuren. M1. Accoustical absorption class C (high absorption) Aw=0.75.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen