1. Home
 2. Houten jaloezieën
 3. Houtlook jaloezie 35/50mm

Houtlook jaloezie 35/50mm

Solano
Houtlook jaloezie 35/50mm Houtlook jaloezie 35/50mm Houtlook jaloezie 35/50mm Houtlook jaloezie Houtlook jaloezie
Extra laag geprijsd
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Lamelbreedte
35 mm
50 mm
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

De houtlook (PVC) jaloezieen van het merk Solano zijn nauwelijks van echte houten jaloezieën te onderscheiden. De jaloezieen hebben dezelfde afwerklaag als houten jaloezieen. De houtlook collectie maken wij 100% op maat en bieden wij zeer voordelig aan. Naast de prijs biedt houtlook nog meer voordelen. Houtlook (PVC) is duurzaam, brandvertragend, vochtbestendig, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Meer informatie

Materiaal, kleuren en afwerking 

De houtlook jaloezieen van ons eigen merk Solano zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC. Door de afwerklaag (kleur) die ook op houten jaloezieen zit, zie je nauwelijks verschil met echte houten jaloezieen. Alleen al voor de prijs is het de moeite waard. Houtlook jaloezieen zijn zeer voordelig maar bieden ook vele voordelen. De houtlook jaloezieen zijn leverbaar in een lamelbreedte van 35 of 50 mm.

De jaloezieen zijn leverbaar in basiskleuren zoals wit, creme en zwart en een aantal grijs- en bruintinten. Voor een natuurlijke uitstraling leveren wij een aantal kleuren ook met een houtnerf. 

De houtlook jaloezieen zijn geschikt voor leef- werk- en slaapruimtes maar daarnaast zijn de houtlook jaloezieen ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals je keuken of badkamer.

Afwerking bovenbak

Standaard wordt een mooi afgewerkte voorlijst/afdeklat in de kleur van de jaloezie meegeleverd. Bij montage in het kozijn of tussen 2 muren (In de Dag) wordt alleen een voorlijst meegeleverd. Wil je de houten jaloezie op het kozijn plaatsen (Op de Dag) dan worden ook de zijkanten afgewerkt. 

Bediening houtlook jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of een bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een houten koordknop. De bediening kan alleen uitgevoerd worden in tuimelen links en optrekken rechts.

Bevestiging houtlook jaloezieën

De jaloezieën worden standaard geleverd met montagebeugels. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam worden bevestigd. Bij het bestellen hoef je daarom niet aan te geven of je de jaloezieen in of op het kozijn of tegen het plafond gaat plaatsen.

Bevestiging op deur of draaikiepraam

Wanneer je de jaloezieën op een deur of een kantel/kiepraam gaat monteren gebruik dan het meegeleverde klipje voor het vastzetten van de onderlat. Dit voorkomt dat de  lamellen te veel heen en weer bewegen.

Ladderkoord of ladderband

Onze houtlook jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. De ladderkoorden worden in bijpassende kleur geleverd. Wilt je je interieur een stoere look geven, dan is ladderband een goede keuze.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximale afmetingen 260 cm breed x 300 cm hoog
Afmetingen bovenbak 35 mm jaloezie: 4,2 cm x 4,2 cm (BXH)
50 mm jaloezie: 5,9 cm x 4,2 cm (BXH)
Kleur bovenbak Zelfde kleur als lamel
Kleur onderlat Zelfde kleur als lamel
Bediening Handbediend of elektrisch
Child Safety Break-away connector
Minimale koordlengte 25 cm
Minimale installatiehoogte 192,5 cm
Afdeklat Standaard wordt een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'Op de dag' kiest, kunt u ook kiezen voor een sierkoof. Hierbij zijn de zijkanten ook afgewerkt.
Kooflengte 1,2 cm breder dan jaloezie (binnenmaat)

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 60 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 90 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 130 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 150 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 180 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 210 cm breed 7 ladderkoorden of ladderbanden 
t/m 250 cm breed 8 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 260 cm breed 9 ladderkoorden of ladderbanden

Pakkethoogte

Hoogte jaloezie Pakkethoogte
t/m 50 cm hoog 10,5cm
t/m 75 cm hoog 13 cm
t/m 100 cm hoog 14,5 cm
t/m 125 cm hoog 17 cm
t/m 150 cm hoog 19 cm
t/m 175 cm hoog 21 cm
t/m 200 cm hoog 23 cm
t/m 225 cm hoog 25 cm
t/m 250 cm hoog 27 cm
t/m 275 cm hoog 29 cm
t/m 300 cm hoog 31 cm

Extra informatie

 • Jaloezieën worden geproduceerd met een maximale afwijking van +/- 0,3 cm (breedte) en +/- 0,5 cm (hoogte).
 • Geen garantie op uitlijning lamellen van verschillende jaloezieën.
 • Vanwege de samenstelling van het materiaal kan er een lichte kromming optreden.
 • Product wordt niet aanbevolen in temperatuurzones van meer dan 55 graden celsius omdat dit in de loop van de tijd tot problemen kan leiden.

Meet- en montageservice

Inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Meetafspraak Gratis kleurstalen