Menu
  1. Home
  2. Zon en wind sensor (bi-directioneel)

Zon en wind sensor (bi-directioneel)

Zon en wind sensor (bi-directioneel)
Zon en wind sensor (bi-directioneel)

Meet de zon en wind meter 5 minuten lang de ingestelde zon intensiteit, dan gaat het product naar benenden. Als de zon intensiteit zich langer dan 15 minuten onder de ingestelde waarde bevindt, dan gaat het product weer omhoog.

Als de zon en wind meter de ingestelde wind intensiteit meet, gaat het product binnen 15 sec. omhoog.

Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Meer informatie

  • Ingebouwde accu met solar paneel
  • Instelbare windsnelheid 10 t/m 45 km/u
  • Instelbare lichtsterkte 0 t/m 60.000 lux
  • Voor bi-directionele motoren
  • beschermingsklasse IP44
  • Bereik: 30 meter binnen, 200 meter buiten

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice