Menu
  1. Home
  2. Windschermen
  3. Windscherm Biarritz V730

Verano Windscherm Biarritz V730

Verano
Windscherm Biarritz V730
Windscherm Biarritz V730
Windscherm Biarritz V730
Windscherm Biarritz V730
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Uitvoering
3. 4.
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 329,60
20% korting
Adviesprijs € 412,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Windscherm Biarritz V730

Op zoek naar een topkwaliteit glazen windscherm? Dan is de Verano® Biarritz V730 een uitstekende keuze! Standaard 20% goedkoper dan elders! Bestel nu online.

Meer informatie

Meer plezier uit het buitenleven!

Wind kan het buitencomfort behoorlijk verminderen. Vooral tijdens de lente en herfst, wanneer de zon schijnt maar de wind koud aanvoelt. Weer de wind van je terras met een solide glazen windscherm zoals de Verano® Biarritz V730 en haal meer plezier uit je buitenleven!

Diverse glasverdeling

Het Verano® Biarritz windscherm is een vast glazen windscherm. Standaard bestaat de Biarritz uit één glasdeel, maar je kunt ook kiezen voor een twee- of driedelig windscherm. Bij een tweedelig windscherm heb je bovendien de optie om de bovenkant vrij te laten, zonder aluminium profiel. Dit geeft een luchtigere uitstraling. Als je de bovenkant wel van een aluminium profiel voorziet, ontstaat juist een robuustere uitstraling.

Glasopties

Verano® Windscherm Biarritz is leverbaar met drie soorten glas. Allereerst kan je kiezen voor helder glas. Dit type glas is ideaal voor wie graag vrij zicht wil behouden. Voor wie meer privacy wenst, is er mat glas, waar je niet doorheen kunt kijken. Of kies voor een elegante tussenweg met gefumeerd grijs glas, ook bekend als rookglas. Dit getinte glas biedt minder zicht dan helder glas, maar je kunt er wel doorheen kijken. 

100% op maat gemaakt

De Biarritz wordt volledig op maat gemaakt. Daardoor past het windscherm altijd perfect op je terras. Met onze duidelijke instructies meet je eenvoudig zelf in. Ook de montage is goed te doen. Heb je toch liever de hulp van een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen!

Meerdere windschermen koppelen

De maximale breedte van een Verano® Biarritz windscherm is 3 meter. Het is echter ook mogelijk om meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Handig als je terras breder is dan 3 meter of als je de Biarritz in een hoekopstelling wil plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om via onze website koppelbare Biarritz windschermen te bestellen. Heb je interesse in deze optie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We stellen graag een offerte op maat voor je op!

Windscherm op wieltjes

De Biarritz wordt standaard geleverd met stevige montagevoeten die in de grond worden verankerd, wat de meest aanbevolen en windvaste optie is. Als je van plan bent om vaak van opstelling te wisselen, kun je ook kiezen voor wieltjes. Deze optie valt buiten de configurator en regelen we graag voor je via een offerte op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail!

20% korting op Verano® Biarritz

Verano® Biarritz bestel je bij Solano Wonen standaard 20% goedkoper dan elders! Dit kan doordat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek verzenden. Bovendien hanteren wij lage marges. Bestellen doe je eenvoudig online. Of bezoek onze ruime showroom in Leeuwarden!

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice