Menu

Rainbow Uitvalscherm Kreta

Rainbow
Uitvalscherm Kreta
Uitvalscherm Kreta
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 449,95
50% korting
Adviesprijs € 899,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Uitvalscherm Kreta

Rainbow uitvalscherm Kreta heeft een speels vormgegeven ronde omkasting. Danzkij de volledig gesloten cassette is het doek optimaal beschermd tegen vuil en regen. Bovendien gebruikt Rainbow uitsluitend A-kwaliteit doeken van gerenommeerde merken zoals Docril, Sattler en Dickson. Ondanks deze hoogwaardige kenmerken is uitvalscherm Kreta zeer scherp geprijsd, wat het tot een uitstekende deal maakt!

Meer informatie

Gesloten cassette uitvalscherm

Het uitvalscherm Kreta is uitgerust met een volledig gesloten cassette, waardoor het doek in opgerolde toestand aan alle kanten beschermd is. Inclusief de achter- en onderkant. Daar waar een semi-cassette uitvalscherm alleen bescherming biedt tegen neerdalend vuil en regen, biedt een gesloten cassette uitvalscherm tevens bescherming tegen opspattend vuil.

Windvaste armen

Standaard is het Uitvalscherm Kreta uitgerust met windvaste armen, waardoor het doek bij winderige omstandigheden strak gespannen blijft en minimaal opwaait.

A-kwaliteit zonweringsdoek

Rainbow gebruikt uitsluitend doeken van kwaliteitsmerken voor haar uitvalschermen. Docril, Sattler en Dickson bijvoorbeeld. Deze hoogwaardige doeken worden vervaardigd uit gekleurde acrylvezels. Tijdens het productieproces van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, wat resulteert in een langdurige uitstekende kleurvastheid van het doek.

Ongeacht de kleur, biedt het doek minstens 90% bescherming tegen UV-straling (99% tegen UVB-straling), 70% tegen zonnewarmte en 72% tegen zichtbare straling. Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen van het doek is het onderhoud eenvoudig: een reiniging met lauw water en een borstel is voldoende om een lange levensduur van het doek te verzekeren.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice