Menu

KEJE Voorzethor

KEJE
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Voorzethor
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 49,95
50% korting
Adviesprijs € 99,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Voorzethor

De voorzethor, ook wel vaste hor genoemd, is een eenvoudige en goedkope oplossing voor het weren van insecten. De horren worden gemaakt van uiterst smalle profielen welke in verstek gezaagd worden. 

De vaste raamhor kan zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Het profiel is 1,4 cm (14 mm) .

Meer informatie

Toepassingen voorzethor

De voorzethor wordt op of in het kozijn gemonteerd en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De voorzethor is geschikt voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. 

Een voorzethor is ook verkrijgbaar met plissé. Dit type voorzethor heeft als voordeel dat je heel eenvoudig het gaas gedeelte openschuift om bijvoorbeeld je dekbed buiten te hangen!

Soorten gaas voorzethor

Behalve met standaard gaas, kan de voorzethor ook met pollengaas of aluminium gaas worden geleverd. Aluminium gaas is bijvoorbeeld handig als vogels bij het gaas kunnen komen.

Petscreen voor huisdieren

Wij bieden ook de mogelijkheid petscreen gaas te plaatsen in onze horren. Het speciale petscreen gaas is 7x sterker dan gewoon gaas en zal dus minder snel beschadigen in een omgeving met jonge kinderen of huisdieren.

Afmetingen voorzethor

Onze standaard voorzethor heeft een profieldikte van 1,4 cm. De voorzethor is op maat te bestellen tot een breedte en hoogte van 180 cm.

Vanaf een breedte of hoogte groter dan 150 cm zal er standaard een verstevigingsprofiel toegepast worden.

Type bevestiging voorzethor

De hor is met verschillende type bevestigingen leverbaar. Bij montage in het kozijn, wordt de hor standaard met 4 draainokken geleverd. Bij montage op het kozijn kan de hor ook uitgevoerd worden met scharnieren en magneten.  

Let op dat bij montage in het kozijn het profiel van 1,4 cm diepte naar binnen valt. De dunne flens met draainokken valt over het kozijn heen zodat de hor stevig blijft zitten. Bij montage op het kozijn wordt de hor andersom geplaatst en steekt het profiel van 1,4 cm naar buiten toe.

Technische specificaties

Breedte 20 - 200 cm
Hoogte 20 - 180 cm
Montage In het kozijn of op het kozijn

Systeemkleur

Alle RAL kleuren
Bevestiging Met draainokken of scharnieren
Profieldikte 1,4 cm
Materiaal

Profiel: aluminium
Gaas: grijs gaas, zwart gaas, aluminium gaas of pollengaas

Geschikt voor

Draai-kiepraam
Naar buitendraaiende ramen
Naar binnendraaiende ramen
Dakraam
Schuivende ramen 

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice