Menu

KEJE Raamrolhor

KEJE
KEJE Raamrolhor
KEJE Raamrolhor
KEJE Raamrolhor
KEJE Raamrolhor
KEJE Raamrolhor
KEJE Raamrolhor
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 89,95
50% korting
Adviesprijs € 179,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Raamrolhor

De KEJE rolhor op maat is bij uitstek geschikt voor houten naar buiten draaiende ramen. Deze rolraamhor met smalle cassette is optioneel verkrijgbaar met gaasopsluiting. Hierdoor kan het gaas niet uit de geleider waaien. Ideaal wanneer je de raamrolhor buiten wil plaatsen!

Meer informatie

De KEJE raamrolhor heeft een smalle gesloten cassette aan de bovenzijde waarin het gaas wordt opgerold. De aluminium geleiders zijn verkrijgbaar in twee situaties: Een rolhor in de dag en op de dag. Het gaas is exclusief verkrijgbaar in de kleur grijs. De rolhor sluit middels een schuifsluiting. Schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst glijden in een uitsparing onder in de zijgeleider. Wil je de rolhor openen? Dan beweeg je de schuifjes naar binnen toe. Hierdoor schiet de rolhor weer omhoog. De KEJE raamrol hor heeft een strak uiterlijk dankzij de unieke greeplijst over de gehele breedte.

Rol hor raam op maat

Een raam rolhor op maat bestellen kan bij Solano Wonen eenvoudig online. Tot op de millimeter nauwkeurig! Jouw rolhor op maat wordt kant en klaar bij je thuis afgeleverd. Met onze duidelijke handleidingen kan je vervolgens eenvoudig zelf een rolhor plaatsen. Laat je dit liever aan een professional over? Dan kan je de rolhor bestellen met montageservice. Zoek je een rolhor voor ramen breder dan 140 cm? Dan is de Aurora raamrolhor de beste rolhor voor jou. Deze kan namelijk tot 180 cm breed geleverd worden.

Rolhor smalle cassette

Een uniek aspect van de KEJE rolhor is de kleine cassette. Deze is beduidend smaller dan bij rolhorren van andere merken. Dankzij de smalle cassette blendt de rolhor mooi mee met het kozijn.

Rolhor buitenkant raam

Kies je voor gaasopsluiting? Dan zit het gaas opgesloten in de geleiders. Zo kan het bij harde wind niet uit de geleiders waaien. Het wordt sterk aangeraden om een rolhor met zijgeleiding op maat te kiezen wanneer je de rol hor aan de buitenkant van het raam wil plaatsen.

Raamrolhor draaikiepraam

Tot slot is een rolhor voor draaikiepramen ook mogelijk. In dat geval wordt de rolhor aan de buitenkant van het raam geplaatst, omdat het raam naar binnen draait. Wanneer de rolhor aan de binnenkant zou worden geplaatst, kan het raam niet meer geopend worden. Een rolhor is dus een geschikte hor voor naar binnen draaiende ramen, zolang deze aan de buitenkant van het raam wordt geïnstalleerd.

Rol hor naar buiten draaiend raam

Op zoek naar een hor voor openslaande ramen? Dan is een rolhor de beste keuze. Wanneer je het raam wil openen of sluiten kan je immers eenvoudig de hor naar boven of omlaag bewegen. Je hoeft de hor niet eerst uit het kozijn te tillen. Heb je een raam met uitzetijzer welke voor het kozijn steekt bij het openen van het raam? Dan dien je deze te vervangen door een telescoop-uitzetter. 

Rolhor dakraam

Ook voor dakramen is een muggen rolhor zeer geschikt. Een dakraam opent immers ook vaak naar buiten toe. In plaats van de hor uit het kozijn te moeten tillen, kan de rolhor eenvoudig op en neer worden bewogen. Hierdoor is het gebruik van een rolhor voor dakramen een handige oplossing.

Elke gewenste RAL-kleur

Deze KEJE raamrolhor op maat is standaard verkrijgbaar in een vijftal profielkleuren: Verkeerswit, Zuiverwit, Crèmewit, Blank Aluminiumkleurig en Antracietgrijs. Liever een andere kleur? Dat kan! Tegen een meerprijs van €44,95 kunnen KEJE rol horren in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Je kunt bijvoorbeeld een KEJE rolhor zwart laten spuiten.

Aanbieding rol hor raam

Wil je graag een goedkope rolhor kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de leverancier en hanteren lage marges. Zo kunnen wij de KEJE rolhor goedkoop aanbieden. Daardoor ben je bij ons altijd verzekerd van een goede rolhor raam aanbieding. Wil je geen enkele rolhor aanbieding missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van een eventuele raamrolhor aanbieding!

Technische specificaties

Breedte 44 - 140 cm
Hoogte 40 - 180 cm
Montage In het kozijn of tussen twee muren of op het kozijn of op de muur. 
Montage kan zowel binnen- als buitenshuis
Systeemkleur Verkeerswit, Zuiverwit, cremewit, blank aluminiumkleurig en antraciet en alle overige RAL kleuren
Bevestiging Schroeven of montagetape
Afmeting cassette 46 mm (4,6 cm)
Afmeting geleiders 29 mm (2,9 cm) per stuk
Materiaal

Cassette en geleiders: aluminium 
Gaas: grijs of zwart gaas

Geschikt voor Draaikiepramen 
Schuiframen
Draairamen 
Dakramen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice