Menu

KEJE Inzetplisséhor

KEJE
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Inzetplisséhor
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 139,95
50% korting
Adviesprijs € 279,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Inzetplisséhor

De inzetplisséhor is een inzethor welke voorzien is van geplisseerd gaas waarmee je het gaas kunt openschuiven. Handig bijvoorbeeld als je je dekbed buiten wilt hangen. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor je het gaas eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kunt openen. Meer informatie

Productinformatie inzetplisséhor

De Inzetplisséhor is een inzethor speciaal voor kunststof draai-kiep ramen. De hor is voorzien van een aluminium frame met zwart geplisseerd gaas. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor de inzetplisséhor eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend. Daarnaast kan de hor in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

Het voordeel ten opzichte van de standaard inzethor is dat het gaas gedeelte kan worden opengeschoven. Handig bijvoorbeeld als je je dekbed buiten wilt hangen! 

Montage inzetplisséhor

De montage is zonder boren of schroeven. Het profiel is voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven- als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzetplissehor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn. De inzetplisséhor werkt zonder veerspanning.

De inzetplisséhor heeft standaard een flensdikte van 0,8 mm en kan daardoor ook geplaatst worden in een politie keurmerk raam.

Overige informatie inzetplisséhor

De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden voorzien is van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan.

Let wel op. het raamrubber zal moeten wennen aan de hor. door de dikte die tussen het raam en het kozijn wordt geplaatst kan het raam de eerst tijd moeilijker dicht gaan. Na verloop van tijd wordt dit minder en zal het raam weer goed sluiten.

Technische specificaties

Breedte 40 - 140 cm
Hoogte 40 - 180 cm
Montage Zonder boren en schroeven vastklemmen in kozijn.
Kleur frame Alle RAL kleuren
Bevestiging Tussen het glas en kozijn van een draai-kiepraam.
Afmetingen

Flensdikte 0,8 mm
Profieldiepte 48 mm

Bediening

Bediening d.m.v. geintegreerde handgreep in treklijst. Blijft in elke gewenste stand staan (Top down - Bottom up).

Materiaal

Aluminium Frame met zwart geplisseerd gaas.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice