KEJE Inzethor

KEJE
Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT
Nu 25% extra korting
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 49,95
€ 83,25
40% korting op adviesprijs

De 25% extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

 • Levertijd circa 15 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Onze inzethor, ook wel inklemhor genoemd, is geschikt voor ramen die naar binnen toe open draaien en kiepen (draai-kiep ramen). De hor zit tussen het raam en het kozijn vastgeklemd. De hor kan bij het sluiten van het raam gewoon blijven zitten. Het frame van de inzethor is gemaakt van hoogwaardig aluminium met metalen klemmen.

Meer informatie

Productinformatie inzethor

Onze inzethor, ook wel inklemhor genoemd, is geschikt voor ramen die naar binnen toe open draaien en kiepen (draai-kiep ramen). De dunne flens van slechts 0,8 mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. De inzethor bestaat uit een aluminium frame en metalen klemmen. Voor het gaas kan gekozen worden uit zwart of grijs gaas, pollengaas of aluminium gaas.

De profielen van de inzethor zijn van hoogwaardig aluminium en worden voorzien van een coating. De coating wordt afgewerkt met een harde laklaag. Hierdoor is de hor onderhoudsvrij en gaat jarenlang mee. 

Inmeten inzethor

Het is heel eenvouding je inzethor zelf in te meten  Raadpleeg hiervoor altijd eerst onze meetinstructies.  Je hoeft alleen de dagmaat door te geven zonder hier een speling van af te trekken.  

Wil je liever niet zelf je inzethorren inmeten, maak dan gebruik van onze inmeetservice.

Soorten gaas inzethor

Behalve met standaard gaas, kan de inzethor ook met pollengaas of aluminium gaas worden geleverd. Aluminium gaas is bijvoorbeeld handig als vogels bij het gaas kunnen komen.

Petscreen voor huisdieren

Wij bieden ook de mogelijkheid petscreen gaas te plaatsen in onze horren. Het speciale petscreen gaas is 7x sterker dan gewoon gaas en zal dus minder snel beschadigen in een omgeving met jonge kinderen of huisdieren.

Profieldiepte inzethor

Op de bestelpagina kan een keuze worden gemaakt uit 3 profieldieptes. Voor de meeste kozijnen is een profieldiepte van 33 mm voldoende. Maar wanneer je kozijn een afwateringsdorpel heeft, dan is meestal een profieldiepte van 43 mm nodig.

RAL kleuren inzethor

Een inzethor is in 11 standaard RAL kleuren leverbaar. Afwijkende RAL kleuren zijn tegen meerprijs te leveren. 

Tussenstijl inzethor

Vanaf een breedte of hoogte groter dan 150 cm zal er standaard een verstevigingsprofiel toegepast worden.

Technische specificaties

Technische tekeningen

18 mm profiel

33 mm profiel

43 mm profiel

Breedte 20 - 200 cm
Hoogte 20 - 220 cm
Montage In het kozijn
Systeemkleur Alle RAL kleuren 
Bevestiging Zonder schroeven en boren in het kozijn bevestigen
Profieldiepte Keuze uit 3 profieldieptes: 18, 33 of 43 mm
Flensdikte 0,8 mm (0,08 cm)
Flensbreedte* 10 mm (1 cm). 
*flensbreedte is het deel wat over het kozijn heen valt zodat de inzethor niet uit het kozijn valt. Bij het opnemen van de maten hoef je hier geen rekening mee te houden. 
Materiaal

Profiel: aluminium
Gaas: grijs gaas, zwart gaas, aluminium gaas of pollengaas

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen