Menu

KEJE Inzethor

KEJE
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT
Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT
Inzethor | THUIS BIJ DE KLANT
Nu 15% korting
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
Inzethor
+6
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 49,95
50% korting
Adviesprijs € 99,90

De 15% extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

Bekijk de actievoorwaarden

Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Inzethor

De KEJE inzethor op maat is dé oplossing voor draaikiepramen. De hor zit tussen het raam en het kozijn vastgeklemd. Zonder boren en schroeven! Dit type hor staat ook wel bekend als inklemhor of klemveer raamhor. De hor kan bij het sluiten van het raam gewoon blijven zitten. Het frame van de inzethor is gefabriceerd van hoogwaardig aluminium en is uitgerust met metalen klemmen.

Meer informatie

Inzethor draaikiepraam

De inzethor is de ideale hor voor draaikiepramen. Ook wel kiepraam of kiepkantelraam genoemd. Dit type raam kan je zowel kantelen als naar binnen openen. Dankzij de dunne flens van 0,8 mm past de hor perfect tussen het raam en het kozijn. 

Hor kunststof kozijn en houten kozijn

Je plaatst deze hor zonder boren en schroeven! De raamhor klemt zich namelijk vast dankzij metalen klemmen aan de bovenzijde. Daarom zijn dit perfecte horren voor kunststof kozijnen. Boren in kunststof kozijnen wordt immers sterk afgeraden. Ook voor houten kozijnen zijn inzet horren geschikt. Heb je een aluminium kozijn? Dan kies je voor een klemhor.

Productinformatie inzethor

De inzethor bestaat uit een in verstek gezaagd aluminium frame, metalen klemmen en natuurlijk gaas. De profielen van de inzethor zijn van hoogwaardig aluminium en worden voorzien van een coating. De coating wordt afgewerkt met een harde laklaag. Hierdoor is de hor onderhoudsvrij en gaat jarenlang mee.

Soorten gaas inzethor

Een inzethor wordt standaard met grijs of zwart gaas geleverd. Je kunt ook kiezen voor petscreen gaas. Dit speciale gaas is 7x sterker dan regulier gaas. Daardoor is het een stuk minder kwetsbaar in een omgeving met honden, katten of jonge kinderen. Ook een inzethor pollengaas behoort tot de mogelijkheden. Dit extra fijnmazige gaas houdt bijna 100% van de pollen tegen. Ideaal voor hooikoortspatiënten. Lees ons blog over pollenhorren voor meer informatie.

Profieldiepte inzethor

Op de bestelpagina maak je een keuze uit 3 profieldieptes. Voor de meeste kozijnen is een profieldiepte van 33 mm voldoende. Heeft je kozijn een afwateringsdorpel? Dan is meestal een profieldiepte van 43 mm nodig.

RAL kleuren inzethor

Een inzethor raam is in 13 standaard RAL kleuren leverbaar. Afwijkende RAL kleuren zijn tegen meerprijs te leveren. 

Tussenstijl inzethor

Vanaf een breedte of hoogte groter dan 150 cm zal er standaard een verstevigingsprofiel toegepast worden.

Inmeten inzethor

Met onze duidelijke instructies meet je een inzethor eenvoudig zelf in. Je hoeft alleen de dagmaat door te geven zonder hier een speling van af te trekken. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Bel of mail gerust! Meestal komen we er samen wel uit. Laat je het liever aan een professional over? maak dan gebruik van onze inmeetservice.

Goedkope inzethor kopen

Voordelige inzethorren kopen? Dat kan bij Solano Wonen! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Zo kunnen wij onze inzethorren 50% onder de adviesprijs aanbieden! Bestel eenvoudig online of bezoek onze showroom.

Technische specificaties

Technische tekeningen

18 mm profiel

33 mm profiel

43 mm profiel

Breedte 20 - 200 cm
Hoogte 20 - 220 cm
Montage In het kozijn
Systeemkleur Alle RAL kleuren 
Bevestiging Zonder schroeven en boren in het kozijn bevestigen
Profieldiepte Keuze uit 3 profieldieptes: 18, 33 of 43 mm
Flensdikte 0,8 mm (0,08 cm)
Flensbreedte* 10 mm (1 cm). 
*flensbreedte is het deel wat over het kozijn heen valt zodat de inzethor niet uit het kozijn valt. Bij het opnemen van de maten hoef je hier geen rekening mee te houden. 
Materiaal

Profiel: aluminium
Gaas: grijs gaas, zwart gaas, pollengaas of petscreengaas

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice