Menu
 1. Home
 2. Gordijnen
 3. Rails en roedes
 4. Gordijnrail Varius 20x20 mm

Gordijnrail Varius 20x20 mm

Gordijnrail Varius 20x20 mm wit Gordijnrail Varius 20x20 mm zilver brush Gordijnrail Varius 20x20 mm brons brush Gordijnrail Varius 20x20 mm antraciet Gordijnrail Varius 20x20 mm cendre Gordijnrail Varius 20x20 mm zwart mat
Stap 1
Stap 2
Montage
Lengte in centimeters
Jouw prijs
€ 173,65
€ 217,06
20% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 10 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De Varius 20x20 mm gordijnrail is een kwaliteitsrail gemaakt van aluminium. De glijders schuiven soepel en geruisloos door de rails. De rail is geschikt voor lichte tot middelzware gordijnen.

De rail wordt geleverd inclusief eindknoppen. 2 eindknoppen voegen 1 cm toe aan de lengte van de gordijnrail.

Afmetingen rail: 2 x 2 cm (diepte x hoogte)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice