Menu
4 duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen op maat

Filteren

Ontdek onze uitgebreide collectie voordelige duo rolgordijnen op maat. Wij maken jouw duo rolgordijnen 100% op maat. Van slechts 30 tot 270 centimeter breed! Solano Wonen biedt dubbele rolgordijnen op maat voor iedere situatie. Ook voor kunstof kozijnen waarin niet geboord mag worden. Bestellen doe je eenvoudig online!

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(4)
Draairaam
(4)
Schuifraam
(4)
Draai-kiepraam
(1)
Bediening
Handbediend
(4)
Elektrisch
(2)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(4)
Verduisterend
(3)
Transparant
(1)
Type montage
Schroeven
(4)
Merk
Solano
(2)
Luxaflex
(2)
Toon 4 duo rolgordijnen op maat
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Smalle en brede duo rolgordijnen

Of je nu grote of kleine ramen hebt; wij zorgen dat je duorolgordijnen op maat perfect passen. Met een precisie tot op de millimeter! Wij kunnen een duo rolgordijn op maat maken in breedtes in breedtes van slechts 35 cm tot maar liefst 360 cm. Ook populaire maten zoals een duo rolgordijn 240 breed, 180 breed en 50 cm breed behoren dus tot de mogelijkheden! Dankzij onze duidelijke meetinstructies is inmeten een fluitje van een cent. Laat je dit toch liever over aan een professional? Maak dan een meetafspraak. Zo weet je 100% zeker dat de afmetingen kloppen. Bekijk ons servicegebied om te kijken of we ook bij jou in de regio actief zijn.

Maatwerk versus duo rolgordijn standaard maten

Kies je voor duo rolgordijnen in een standaard afmeting? Dan heb je de keuze uit een beperkt aantal vaste formaten. Het komt echter zelden voor dat een raam precies overeenkomt met deze standaard afmetingen. Een standaard duo rolgordijn is daarom bijna altijd te smal voor het raam. Daardoor krijg je onnodig brede lichtkieren aan de zijkanten. Dit leidt tot meer inkijk en minder controle over de lichtinval. Met een zebra rolgordijn op maat heb je slechts minimale lichtkieren, wat zorgt voor maximale privacy en controle.

Lichtdoorlatende en verduisterende duo rolgordijnen op maat

Duorolgordijnen op maat zijn verkrijgbaar in zowel verduisterende als lichtdoorlatende stoffen. Voor woonkamers wordt meestal gekozen voor een lichtdoorlatende stof. Je kunt echter ook voor een duo rolgordijn verduisterend op maat kiezen in de woonkamer. Dit is ideaal als je ook ‘s avonds wil genieten van privacy. Je kunt een verduisterend duo rolgordijn ook voor slaapkamers gebruiken, maar houd er wel rekening mee dat dit product niet 100% verduistert. Desalniettemin sluit je wel degelijk veel licht buiten.

In woonkamers wordt doorgaans de voorkeur gegeven aan lichtdoorlatende varianten. Niettemin is het ook mogelijk om te kiezen voor een duo rolgordijn verduisterend op maat in de woonkamer. Ideaal is als je 's avonds privacy wilt behouden. Een verduisterend duo rolgordijn is ook geschikt voor slaapkamers. Wel dien je er rekening mee te houden dat het niet 100% verduisterend is. Toch sluit het wel een aanzienlijke hoeveelheid licht buiten.

Elektrische duorolgordijnen op maat

Voor ultiem wooncomfort kies je voor een Luxaflex® Twist® duo gordijn op maat met PowerView®, oftewel elektrische bediening. Zo kan je jouw roljaloezie op maat gewoon vanuit de luie stoel bedienen. Wil je jouw duo rolgordijn ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Vanaf je werk of vakantieadres bijvoorbeeld? Dat kan! Hiervoor heb je een PowerView® Gateway Kit nodig. Zo heb je altijd de controle!

Goedkope duo rolgordijnen op maat

Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Zo kunnen wij onze op maat duo rolgordijnen extra voordelig aanbieden. Onze goedkoopste duo rolgordijnen op maat zijn maar liefst 50% goedkoper dan elders! Bestellen doe je eenvoudig online. Of bezoek onze grote showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen op maat

Is een duo rolgordijn verduisterend?

Een duo rolgordijn is verkrijgbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende variant. Sluit je de verduisterende banen over de transparante banen? Dan werkt het duo rolgordijn verduisterend. Houd er wel rekening mee dat 100% verduistering niet mogelijk is. Er kan namelijk nog licht door de kieren komen. Voor meer suggesties verwijzen we je graag naar ons blog over slaapkamer raambekleding.

Wat kosten duo rolgordijnen op maat?

De prijs voor een duo rolgordijn op maat begint bij €54,95. De exacte kosten van maatwerk duo rolgordijnen zijn afhankelijk van een aantal factoren. De afmetingen, het merk en wel of geen elektrische bediening bijvoorbeeld. Met onze configurator bereken je de exacte prijs eenvoudig online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen