1. Home
 2. Werken bij Solano Wonen
 3. Vakantiekracht monteur 40 uur

Vakantiekracht monteur 40 uur

Montage Leeuwarden 12 per uur 40

Hoe klinkt een zelfstandige baan met veel vrijheid,een goed salaris en een prettige werksfeer voor jou? Klinkt goed toch? Dit is namelijk wat wij onze nieuwe vakantiekracht buitendienst kunnen bieden!

Vakantiekracht buitendienst (leerling monteur) binnen-en buitenzonwering 40 uur

Als vakantiekrachtmonteur zonwering monteer je de ene dag zonwering zoals rolgordijnen, jaloezieën, screens en zonneschermen en de andere dag doe je service klussen, meet je producten in en geef je advies aan klanten. Je gaat altijd met een ervaren monteur op pad om jou te helpen de gehele dag.

Functiebeschrijving

Zowel online als offline zijn wij een grote speler op het gebied van maatwerk binnen- en buitenzonwering. Ons bedrijf is het afgelopen jaar flink gegroeid en zit nog steeds in de lift.

De orders stromen binnen en het magazijn loopt vol. Hartstikke positief natuurlijk, alleen komt de vakantieperiode eraan. Om te zorgen dat onze monteurs  van hun welverdiende vakantie kunnen genieten, zijn we op zoek naar een paar helpende handen! Lijkt het jou leuk om te assisteren tijdens klussen op locatie? En ben je fulltime beschikbaar in de zomervakantie? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je nu al beschikbaar? Dan kan je per direct beginnen! In principe zijn we op zoek naar een vakantiekracht, maar indien het van beide kanten bevalt bieden we je graag een vaste aanstelling aan!

In een notendop kent deze functie de volgende taken:

 • Assisteren bij montage-klussen door het hele land;
 • Helpen bij service klussen.

Onze ideale kandidaat:

 • Is een handige Harry of Harriette (ervaring in het vak is geen vereiste);
 • Kan goed overzicht bewaren en is stressbestendig;
 • Is in het bezit van rijbewijs B (geen vereiste);
 • Woont in of nabij Leeuwarden.

Wat bieden wij?

 • Een leuke werkplek met vrijheid binnen een nuchter, gedreven en hardwerkend team met een open en informele werksfeer waardoor je je snel thuis zult voelen;
 • Ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Retail Non Food module Wonen;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Ben jij de vliegende keep die wij zoeken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over ons

Sinds 2010 biedt Solano Wonen online en offline maatwerk binnenzonwering, buitenzonwering, horren en vloeren aan. Met een ruim assortiment, A-kwaliteit en lage internetprijzen onderscheiden wij ons van veel online aanbieders. 

Daarnaast hebben wij een grote showroom in Leeuwarden waar onze klanten in één oogopslag kennismaken met ons complete assortiment. Ook een adviseur of monteur aan huis behoort tot de mogelijkheden. Klanten kiezen ervoor om zelf te meten en monteren of schakelen de hulp van onze monteurs in. Ook een bezoek aan onze showroom in Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Dit is tevens de plek waar ons magazijn en customer care afdeling zich bevinden.

Vragen?

Neem contact op met:
Francien Deinum
Francien Deinum
Office Manager
f.deinum@solanowonen.nl
058-2897955
Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen