Menu

Verano Pergolazonwering Tumba V642

Verano
Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642 Verano Pergolazonwering Tumba V642
Winnaar Red Dot Design Award!
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
H1 in centimeters
H2 in centimeters
 • Levertijd circa 18 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

De pergolazonwering V642 - Tumba wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette. De intrekbare constructie biedt een efficiente bescherming tegen zowel zon als regen. 

Meer informatie

Standaard uitvoering

 • Uitvoering in alle standaard RAL-kleuren en beschikbare structuurlakken
 • Afwatering bij iedere positie van de voorlijst
 • Afwatering van 50 liter per [m2] per uur bij een dakhelling van 8 graden
 • Retro Colors doek
 • Tussenbalk inclusief of exclusief LED verlichting
 • Inclusief Somfy Pergola IO

Pergolazonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de pergolazonwering volledig naar jouw wens.

Pergolazonwering tegen zon en regen

Een pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je s' zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten! De zijgeleiders van de pergola zonwering bieden een superieur afwateringsmanagement waarbij het water door de palen stroomt, zelfs als de constructie niet volledig geopend is.

Gepatenteerd lockingmechanisme

De pergola zonwering is voorzien van een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst “vergrendeld” wordt. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt voor een soepele beweging van het doek. Indien volledig geopend, wordt een extreme spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en met dezelfde motor die het systeem beweegt een enorme kracht op het doek uit te oefenen. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. Het doek maakt geen zogenoemde “waterzakken”, zelfs niet bij een lage helling van de constructie.

Red Dot Award pergolazonwering Tumba

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindings- onderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering of bekijk de korte video.

Let op!
Wij geven garantie op de afwatering van een regenbui tot 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van 8 graden. Door de dakhelling te beperken tot 8 graden, mede dankzij ons gepatenteerde lockingsmechanisme, is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren bij iedere gewenste uitval.

Bijgesloten toestand is het nog steeds mogelijk dat het doek nat wordt. Noch de werking, noch de levensduur van het scherm worden hierdoor negatief beïnvloed. Het doek is speciaal behandeld tegen vocht.

Technische specificaties

Type B

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen