Menu
  1. Home
  2. Overkappingen
  3. Pergolazonweringen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Merk
Verano
(1)
Toon 1 resultaat

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
1 resultaat

Pergolazonweringen

Filter

Ben je op zoek naar een waterdicht en windvast zonnescherm? Kies dan voor een pergolazonwering! Een pergola biedt tegen zowel zon als regen bescherming. Een multifunctioneel product dus!

Pergola zonwering op maat

Bij solanowonen.nl bestel je jouw pergola zonwering - ook wel zonneluifel pergola genoemd - 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo weet je zeker dat jouw pergola zonwering naadloos aansluit op je woning. Wij kunnen uitsluitend pergola zonwering aan huis plaatsen. De constructie steunt namelijk altijd deels aan de gevel. Vrijstaande pergola zonwering is dus niet mogelijk. Niet alleen over de afmetingen heb je de volledige controle. Ook de profielkleur en eventuele extra opties bepaal je zelf! Wil je bijvoorbeeld wel of geen ledverlichting? Aan jou de keuze! Wij maken jouw pergola zonwering helemaal naar wens!

Voordelen pergolazonwering

Pergolazonwering kent vele voordelen! Zo biedt een pergola zon en regenwering. Dankzij een speciale behandeling is het pergola zonwering doek 100% waterdicht. De Tumba kent bovendien een speciaal locking mechanisme: Het doek wordt altijd strak getrokken. Zo blijft er nooit water op het doek liggen. Dit voorkomt dat het doek uitrekt. Het water loopt keurig weg door één van de twee staanders. Jij kiest zelf welke! In tegenstelling tot een knikarmscherm steunt een pergolazonwering niet alleen op de gevel, maar ook op twee staanders. Dit maakt een pergolazonwering een stuk steviger. Evenals een overkapping is pergolazonwering bestand tegen harde wind. Het wordt dan ook wel een terrasoverkapping pergola zonwering genoemd. Een overkapping heeft echter als nadeel dat het dak meestal niet open kan. Bij een pergolascherm heb je die optie wel! Het doek rolt - net als een knikarmscherm - in en uit. Men spreekt daarom ook wel van schuifdoek zonwering.

Pergola elektrisch doek

De bediening van pergola zonwering gebeurt volledig automatisch! Met één druk op de knop rolt het doek zich op. Hiervoor wordt een motor van het gerenommeerde merk Somfy gebruikt: De Somfy Autolock IO. Deze motor is voorzien van IO-technologie. Middels deze technologie kan je jouw zonwering ook via een app bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent! Lees ons blog over de Somfy Tahoma voor een uitgebreide uitleg.

Pergola zonwering kopen

Ben je overtuigd van de vele voordelen? En wil je graag een pergola zonwering op maat aanschaffen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leveren uitsluitend de Verano® Tumba aluminium pergola zonwering. Dit Nederlandse merk staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en lange levensduur. De productie van Verano® zonwering vindt plaats in een eigen fabriek in Best, Noord-Brabant. Pergola zonwering prijzen lopen behoorlijk uiteen. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen natuurlijk de afmetingen een grote rol. Ook eventuele extra opties zoals ledverlichting zijn bepalend voor de eindprijs. Ben je op zoek naar een pergola zonwering aanbieding? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van eventuele acties!

Wat is pergola zonwering?

Pergola zonwering bestaat uit een aluminium constructie met een zon- en waterwerend doek. Dit doek kan je - evenals een knikarmscherm - in en uitrollen. Doordat een pergola zonwering niet alleen op de gevel, maar ook op twee staanders leunt is deze goed tegen wind bestand. Net als een overkapping! Een pergola zonwering wordt dan ook wel een combinatie van een knikarmscherm en overkapping genoemd. Het beste uit twee werelden!

Wat is het verschil tussen een pergola en overkapping?

Het verschil tussen een pergola en overkapping is het feit dat het ‘dak’ open en dicht kan. Een overkapping heeft meestal een vast glazen, houten of lamellendak. Een pergola is voorzien van een uitrolbaar zon- en waterwerend doek.

Is een pergola zonwering waterdicht?

Jazeker! Het doek van een pergola zonwering is voorzien van een speciale vochtwerende coating. Dit maakt een pergola schaduwdoek waterdicht. Pergola zonwering Tumba van Verano kent bovendien een uniek locking mechanisme. Deze techniek zorgt ervoor dat het doek altijd volledig strak trekt. Zo voorkom je dat het doek uitrekt onder het gewicht van water. Het water loopt keurig weg via een onzichtbare afvoer in de palen.

Wat zijn de maximale afmetingen van een pergolazonwering?

Pergolazonwering Tumba van Verano® kan maximaal 6 meter breed besteld worden. De maximale uitval is 5 meter. Ter vergelijking: Het knikarmscherm met de grootste uitval (Luxaflex® Nova Shade) gaat tot maximaal 4 meter.

Wat kost een pergola zonwering?

De prijs voor een pergola zonwering start bij €4.765,-. De exacte pergola zonwering kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst speelt de afmeting natuurlijk een grote rol: Hoe groter het pergolascherm, hoe hoger de prijs. Wil je graag ledverlichting? Dan betaal je hier een meerprijs voor. De definitieve pergola zonwering prijs bereken je eenvoudig online!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen