Menu
  1. Home
  2. Meetinstructie KEJE voorzethor

Meetinstructie KEJE voorzethor

De voorzethor (ook wel vaste raamhor genoemd), wordt gemaakt van uiterst smalle profielen welke in verstek gezaagd worden. De voorzethor kan uitgevoerd worden met scharnieren en magneten of met wervels rondom. De voorzethor kan zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Vanaf een hoogte van 150 cm, wordt een tussenstijl gemonteerd.

 

       In het kozijn                                   Op het kozijn 

Meetinstructie in het kozijn 

Breedte en hoogte:

Meet de breedte en hoogte in centimeters van de opening van het raamkozijn (de strakke dagmaat). Trek hier geen speling van af. Wij zorgen voor de juiste productiemaat. 

Meetinstructie op het kozijn

Breedte en hoogte:

Meet de breedte en hoogte in centimeters van de opening van het raamkozijn (de strakke dagmaat). Tel bij zowel de breedte als de hoogte 5,4 cm op (= 2 x profiel van 2,7 cm). Je hebt nu de totale bestelmaat.

Hou rekening met de magneten en de scharnieren, deze steken respectievelijk 15 en 7 mm buiten het profiel.

Let op: indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Indien er een combi-uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij een geopend raam, buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden

Gratis meetservice Gratis kleurstalen