Menu
  1. Home
  2. Meetinstructie KEJE Splendid plisséhordeur

Meetinstructie KEJE Splendid plisséhordeur

De Splendid plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen merk. Geheel uit aluminium en voorzien van zwart geplisseerd gaas. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

                              

                   In het kozijn                                              Op het kozijn

Meetinstructie bij bevestiging in het kozijn

Enkele en dubbele hordeur

Meet de breedte en hoogte in centimeters van de opening van het kozijn.  Deze maat vul je in bij het bestellen. Je hoeft geen rekening te houden met een speling of aftrekmaat. Dit doen wij voor jou.

Wanneer je bij je bestelling voor een 'dubbele hordeur' kiest, ontvang je 2 hordeuren.  Bijvoorbeeld: de totale gemeten breedte van de opening is 250 cm. Deze maat vul je in bij het bestellen. Je ontvangt dan 2 hordeuren van elk 125 cm breed.

 

Meetinstructie bij bevestiging op het kozijn

Bij montage op het kozijn wordt de plisséhordeur op het kozijn of muur gemonteerd. Je krijgt dan 4 profielen meegeleverd waarmee je een soort kozijn op het bestaande kozijn maakt waar je de hor tussen plaatst. 

Enkele hordeur

Breedte: meet de breedte in centimeters van de opening van het kozijn. Tel bij de grootst gemeten breedtemaat 4,5 cm op. Deze breedtemaat vul je in bij het bestellen

Hoogte: meet de hoogte in centimters van de opening van het kozijn. Tel bij de grootst gemeten hoogtemaat 5,5 cm op. Deze maat vult u in bij het bestellen.  

Dubbele hordeur

Breedte: meet de breedte in centimeters van de opening van het kozijn. Tel bij de grootst gemeten breedtemaat 9 cm op. Deze breedtemaat vul je in bij het bestellen

Hoogte: meet de hoogte in centimters van de opening van het kozijn. Tel bij de grootst gemeten hoogtemaat 5,5 cm op. Deze maat vul je in bij het bestellen.

Wanneer je bij je bestelling voor een 'dubbele hordeur' kiest, ontvang je 2 hordeuren.  Bijvoorbeeld: de totale gemeten breedte van de opening is 250 cm. Deze maat vul je in bij het bestellen. Je ontvangt dan 2 deuren van elk 125 cm breed.

Overige informatie

  • Bij een schuine onderdorpel meet je de grootste hoogtemaat. D.w.z. vanaf het laagste deel van de drempel.
  • Als je kozijn scheef is, meet dan op meerdere punten en geef dan de kleinst gemeten maat door. 
  • Houd bij een schuifpui er rekening mee dat de kruk niet in de weg zit. De deur kan dan niet bediend worden. Mogelijk dat in dat geval de deur op het kozijn gemonteerd kan worden. 
  • Wanneer je de hordeur op het kozijn plaatst en je deze geheel buiten de deuropening wilt bevestigen, en je hebt ook voldoende ruimte op het kozijn, dan adviseren wij bij de gemeten breedte 5 cm extra op te tellen. Bij een dubbele deur is dit tussen de 10 cm extra. 
Gratis meetservice Gratis kleurstalen