1. Home
 2. Rails en roedes
 3. Gordijnrail Curva
Gordijnrail Curva wit Gordijnrail Curva zilver Gordijnrail Curva zilver brush Gordijnrail Curva brons brush Gordijnrail Curva messing brush Gordijnrail Curva zwart Gordijnrail Curva light polish Gordijnrail Curva brons
10% extra korting
Stap 1
Stap 2
Montage
Lengte in centimeters
Jouw prijs
€ 43,70
€ 54,63
20% korting op adviesprijs

De 10% extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

Bekijk de actievoorwaarden

 • Levertijd circa 10 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De curva gordijnrail is een kwaliteitsrail gemaakt van aluminium. De glijders schuiven soepel en geruisloos door de rails. De rail is geschikt voor lichte tot middelzware gordijnen.

Afmetingen rail: 1,3 x 1,4 cm (diepte x hoogte)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak