Menu
 1. Home
 2. Werken bij Solano Wonen
 3. E-Commerce specialist 24-40 uur

E-Commerce specialist 24-40 uur

E-Commerce Leeuwarden 2.935 - 4.995 bruto p/m 24-40

Ben jij een energieke, analytische en commerciële E-Commerce Specialist die energie krijgt van online marketing? En zie jij het als een uitdaging om vorm te geven aan een nieuwe functie binnen een dynamische en groeiende, organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als E-commerce Specialist draag je samen met het marketingteam de verantwoordelijkheid voor de online shop. Binnen jouw coördinerende rol stuur je de specialisten in het team aan, maar je ondersteunt hen voornamelijk. Jij weet wat zij nodig hebben om zo goed mogelijk hun werk te doen. Je zorgt ervoor dat jij en het team elke dag het beste uit zichzelf halen, bewaakt de P&L en stuurt op omzet, conversie en marge. Je adviseert, overtuigt en enthousiasmeert directie, want jij bent hét aanspreekpunt binnen het bedrijf voor de webshop. Op afstand werken kan uiteraard, maar we willen periodiek wel dat je naar ons hoofdkantoor komt in Leeuwarden.

Wat ga je bij ons doen?

 • Je bent van A tot Z medeverantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten van Solano Wonen. Jij bepaalt, rapporteert en bewaakt de online targets. Je bent een spil tussen de directie van Solano Wonen en onze digitale collega’s. Je neemt plaats in het marketing overleg en denkt elke dag mee hoe e-commerce binnen de totale Solano Wonen strategie het beste bij kan dragen aan een bottom-line positief resultaat;
 • Samen met het marketingteam verzamel en analyseer je kwalitatieve en kwantitatieve data. Op basis van deze bevindingen kiezen jullie de prioriteiten voor de komende periode, waarbij je stuurt op het optimaliseren van de omzet, conversie en marge. De informatie deel je met je collega’s en de vragen die zij stellen kun je beantwoorden. Hierbij sta je open voor input en denk je graag mee over verschillende manieren om de webshop beter te laten presteren;
 • Jouw eigenschappen vinden wij nog belangrijker. Jij kunt werken in een hectische omgeving. Je houdt overzicht en weet ook ruimte te creëren voor lange termijn aandachtspunten. Je hebt oog voor detail, een groot inlevingsvermogen en gevoel voor de business. Hierdoor weet jij directie goed te enthousiasmeren.

Dit is jouw profiel?

 • Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring opgedaan op het gebied van E-commerce in B2C;
 • Je bent bekend op het gebied van online marketing en conversie optimalisatie. Je hebt dan ook een commerciële instelling en bent analytisch.
 • Je vindt het leuk gegevens te analyseren, waarbij je belangrijke informatie signaleert. Hierna kom jij snel in actie om te schakelen en verbeteringen door te voeren! Verder beschik je over uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Salaris: Tussen €2.935,- en €4.995,- bruto per maand. Afhankelijk van ervaring.
 • Een leuke werkplek met vrijheid binnen een nuchter, gedreven en hardwerkend team met een open en informele werksfeer waardoor je je snel thuis zult voelen;
 • Ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Retail Non Food module Wonen;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Personeelskorting.

Solliciteren?

Ben jij ervan overtuigd dat jij de persoon bent die we zoeken? Stuur je motivatiebrief en CV naar Francien Deinum, f.deinum@solanowonen.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over ons

Sinds 2010 biedt Solano Wonen online en offline maatwerk binnenzonwering, buitenzonwering, horren en vloeren aan. Met een ruim assortiment, A-kwaliteit en lage internetprijzen onderscheiden wij ons van veel online aanbieders.

Daarnaast hebben wij een grote showroom in Leeuwarden waar onze klanten in één oogopslag kennismaken met ons complete assortiment. Ook een adviseur of monteur aan huis behoort tot de mogelijkheden. Klanten kiezen ervoor om zelf te meten en monteren of schakelen de hulp van onze monteurs in. Ook een bezoek aan onze showroom in Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Dit is tevens de plek waar ons magazijn en customer care afdeling zich bevinden.

Vragen?

Neem contact op met:
Francien Deinum
Francien Deinum
Office Manager
f.deinum@solanowonen.nl
058-2897955
Gratis meetservice Gratis kleurstalen