Menu
9 velux®

VELUX®

Filteren

Op zoek naar de beste VELUX rolgordijn aanbieding? Of zoek je een ander scherp geprijsd VELUX artikel? Stop met zoeken! Bij ons profiteer je namelijk standaard van 20% korting op originele VELUX zonwering. Van VELUX rolgordijnen en plissés tot VELUX buitenzonwering en horren. Altijd de perfecte klik!

Filteren
Type product
Rolgordijn
(3)
Plissegordijn
(3)
Buitenzonwering
(2)
Overige
(1)
Insectenwering
(1)
Kamer
Woonkamer
(9)
Slaapkamer
(6)
Badkamer
(5)
Keuken
(3)
Merk
VELUX
(9)
Toon 9 velux®
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

De perfecte klik

VELUX dakramen worden geleverd in standaard maten. De raamdecoratie is hier perfect op afgestemd. Bij het uitzoeken van jouw nieuwe VELUX dakraam gordijnen komt dus geen meetlint te pas. Dat betekent dus 0,0% risico op meetfouten. Het vinden van een dakraam rolgordijn op maat is dus zo gepiept. Het enige wat je nodig hebt is het typenummer van jouw raam. Vergeten? Geen probleem. Deze vind je door het dakraam open tuimelen. Op de kop van het draaiend gedeelte links of recht zie je een plaatje. Hierop staat het type en de maatcode vermeld. Bijvoorbeeld GGL (type) MK08 (maatcode).

VELUX zonwering

Heel fijn dat extra licht, maar soms schijnt de zon wel héél fel naar binnen. Raamdecoratie is dan de perfecte oplossing. De meest gangbare keuze is het VELUX rolgordijn. Het standaard rolgordijn is perfect om daglicht te verzachten. Ideaal voor woonkamers! Ben je op zoek naar een dakraam rolgordijn voor de slaapkamer? Kies dan voor een VELUX verduisterend rolgordijn. Optimale controle over privacy en lichtinval? Ga dan voor een VELUX plisse. Deze open je zowel van boven als beneden. Ook een VELUX jaloezie biedt veel mogelijkheden. Je kan de lamellen namelijk zowel kantelen als op en neer halen.

VELUX buitenzonwering

Wil je de warmte buiten houden? Maar tegelijk je zicht behouden? Dan is VELUX buitenzonwering de ideale keuze. De zon wordt al tegengehouden voor deze het raam bereikt. Hierdoor warmt het glas niet op. Voor verticale ramen is dit product ook bekend onder de naam ‘screen’. Een andere manier om de zon van buitenaf tegen te houden is met een Velux rolluik. Dit product werkt tevens isolerend en verduisterend. Bovendien wordt geluid van neerslag verminderd. Perfect dus voor slaapkamers! Overdag wel behoefte aan daglicht? Maar wil je het licht wel filteren? Combineer je rolluik dan met een dakraam gordijn aan de binnenzijde.

VELUX zonwering handbediend of elektrisch

Bijna al onze VELUX raambekleding is handbediend. Dit geldt voor de volgende producten: VELUX rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en buitenzonwering. Op het gebied van VELUX zonwering elektrisch bieden wij uitsluitend de VELUX rolluiken aan. Hierbij kan je kiezen voor netstroom of zonne-energie.

Horren dakraam

VELUX heeft overal een oplossing voor. Ook voor ongewenste gasten! Met een VELUX insectenhor houd je muggen en andere nare insecten buiten.

VELUX zonwering monteren

Ben je benieuwd hoe een VELUX rolgordijn monteren in zijn werk gaat? Of wil je weten hoe je een ander product monteert? Raadpleeg dan de meetinstructies.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen