1. Home
 2. Overgordijnen
 3. Overgordijn Dueto

Overgordijn Dueto

A House Of Happiness
Overgordijn Dueto Oudroze streepeffect 08 Overgordijn Dueto Oudroze streepeffect 08 Overgordijn Dueto Oudroze streepeffect 08 Overgordijn Dueto Lichttaupe Zwart Streepeffect 81 Overgordijn Dueto Lichttaupe Zwart Streepeffect 81 Overgordijn Dueto Lichttaupe Zwart Streepeffect 81 Overgordijn Dueto Cremewit zwart streepeffect 16 Overgordijn Dueto Cremewit zwart streepeffect 16 Overgordijn Dueto Cremewit zwart streepeffect 16 Dueto Blauw streepeffect 04 Dueto Blauw streepeffect 04 Dueto Blauw streepeffect 04
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
 • Levertijd circa 12 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Gordijn geweven met een verschillende voor en achterkant waardoor het aan 2 kanten gebruikt kan worden. Het heeft een hoogwaardige uitstraling. Deze stof is extra hoog zodat het zonder naden geconfectioneerd kan worden. De stof is deels gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen.

Meer informatie

Gordijn geweven met een verschillende voor en achterkant waardoor het aan 2 kanten gebruikt kan worden. Het heeft een hoogwaardige uitstraling. Deze stof is extra hoog zodat het zonder naden geconfectioneerd kan worden. De stof is deels gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen.

Productspecificaties overgordijn Dueto

Opmaak Kamerhoog
Breedte 300 cm
Samenstelling 100%PES, recycled
Vouwgordijn Prijsklasse D
Krimptolerantie Breedte: 0%
Hoogte: 0%
Lichtechtheid 5 (Volgens ISO 105-B 02)
Wasadvies
Eigenschappen Recycled

Meet- en montageservice

Inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Meetafspraak Gratis kleurstalen