1. Home
  2. Meetinstructie KEJE inzetplisséhordeur

Meetinstructie KEJE inzetplisséhordeur

Een inzetplisséhordeur is een inzethor voorzien van geplisseerd gaas, vergelijkbaar met de plisséhordeur. De hor wordt zonder boren en schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is slechts 0,8 millimeter.

 

Meetinstructie kunstof en houten kozijn

Meet de breedte en hoogte in centimeters van de opening van je raamkozijn (de strakke dagmaat) op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling van af. Wij zorgen zelf voor de juiste productiemaat. Deze maten vul je in bij het bestellen. 

Waar je verder op moet letten

  • Het is niet mogelijk een inzetplisséhordeur te plaatsen in een kozijn dat is voorzien van een zogeheten ‘opgedikte vleugel’. De deur zal dan niet gesloten kunnen worden.
  • Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe. Echter door een beperkte stelmogelijkheid van de deur, kan het zijn dat de deur minder goed of niet compleet sluit. 
  • Het kan zijn dat het draaideel van de deur voorzien is van een lekdorpel/afwateringsneus of van een ventilatierooster. Hierdoor is het mogelijk dat de deur niet gesloten kan worden wanneer een inzetplisséhor geplaatst wordt. Een lekdorpel of een ventilatierooster mag maximaal 15 millimeter uitsteken.
  • Zit er een rolluik aan de buitenkant of een ander uitsteeksel op je deur of kozijn, stuur dan een foto van de deur naar: klantenservice@solanowonen.nl 
Meetafspraak Gratis kleurstalen