1. Home
 2. Screens
 3. Vertica ZIP

Luxaflex Vertica ZIP

Luxaflex
Vertica ZIP Vertica ZIP Vertica ZIP
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Afmeting omkasting
75 mm schuin
Max. 250 x 180 cm
75 mm recht
Max. 250 x 180 cm
85 mm schuin
Max. 300 x 200 cm
85 mm recht
Max. 300 x 200 cm
95 mm recht
Max. 300 x 300 cm
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 568,00
€ 631,11
10% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 25 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De combinatie van een kleine kast en doek wat voorzien is van een rits, maakt dit product uitermate geschikt voor situaties met beperkte ruimte en een hoge windvastheid gewenst is. Screens buiten gebruiken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Meer informatie

Vertica ZIP

Compacte, windvaste en lichtwerende ritsscreen door ontbreken van een kier tussen doek en zijgeleiding. Net als de Beaufort® kan deze tevens functioneren als hor. Toepasbaar op kleine en
middelgrote oppervlakten. Verkrijgbaar in een ruime keuze uit kleuren en materialen. Zijgeleiding door middel van profielen. Bediening door middel van motor

Zijgeleiding

De Luxaflex® Vertica ZIP screen is verkrijgbaar met diverse profielgeleiders. Standaard wordt dit product met de klikgeleider uitgevoerd. Optioneel kunnen andere types toegepast worden.

De geëxtrudeerde aluminium profielgeleiders zijn aan de onderzijde voorzien van een zwarte kunststof afdekdop.

Onderlat

De Luxaflex® Vertica ZIP screen heeft een kleurgecoördineerde onderlat van 20 x 38 mm, die is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Voor toepassing bij profielgeleiders zijn de geleidenokken voorzien van gepatenteerde, ingewerkte glijlagers. Deze zorgen ervoor dat vibraties tijdens gebruik tot een minimum beperkt worden. Het doekweefsel loopt in deze nokken tot diep in de zijgeleider door zodat er geen opening tussen weefsel en geleider bestaat.

Waarom screens als zonwering?

Met screens, ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering genoemd, zorg je ervoor dat jouw woning zelf tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer beeldscherm én behoudt het zicht naar buiten zonder dat er naar binnen gekeken kan worden.

Raam screens

Screens zijn de ideale zonwering voor een woning of bedrijfspand maar ook voor scholen en andere gebouwen waar veel mensen samenkomen. Luxaflex® Raam Screens worden volledig op maat gemaakt en bieden een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, uitvoering en montage. Daarnaast heb je de keuze uit een groot assortiment aan trendy doeken in verschillende transparanties. Zo is er voor elke situatie een geschikt doek met de gewenste hoeveelheid privacy en zicht naar buiten.

Houdt warmte en licht buiten

Je interieur wordt prachtig beschermd tegen zon en warmte met onze screens buitenzonwering! Bij daglicht kun je met onze screens zonwering goed naar buiten kijken, terwijl de zon geweerd wordt. Hinderlijke schitteringen worden voorkomen, net als de inkijk van buitenaf naar binnen.

Kenmerken en voordelen van screens

Wist je dat screens tot 90% van alle warmte van de zon die via het glas je woning binnenkomt tegenhoudt? Bovendien kun je overdag door het zonweringdoek altijd naar buiten kijken, maar kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden.

Zo hou je privacy en daglichtregulering in eigen hand. Het grote voordeel van screens is dat ze een smal frame hebben, waardoor ze aan de buitenkant van het raam weinig ruimte in beslag nemen en je op je balkon en terras een vrije doorloop behoudt. Screens worden direct aan de buitenkant van het kozijn bevestigd en bewegen van boven naar beneden. Ze worden daarom ook wel verticale zonwering genoemd.

Luxaflex® Screens worden gemaakt van de beste basismaterialen. De screens zijn bestand tegen roesten, niet vervormbaar en geschikt voor elk type weer.

Modieus en functioneel

De Luxaflex® Screens collectie zit boordevol nieuwe decoratieve doeken in uiteenlopende transparanties voor elke situatie. De warmte wordt geweerd, maar dankzij de lichtdoorlatendheid blijft het zicht naar buiten goed. Tot de nieuwste ontwikkelingen behoort de StarScreen. De kleuren van dit weefsel, wat bestaat uit 100% polyester, zijn afgestemd op alle andere collecties van Luxaflex® Outdoor waardoor er al snel een combinatie te maken is met bijvoorbeeld een terrasscherm. De Luxaflex® Screens collectie doet je versteld staan van de mogelijkheden.

Producteigenschappen

 • Keuze uit de Luxaflex® Outdoor Collection Screens.
 • Uitgevoerd met geëxtrudeerde bovenbak 95 mm.
 • Keuze uit afgeschuinde (Vertica ZIP 75S of Vertica ZIP 85S) of met rechte kap
  (Vertica ZIP 75R, Vertica ZIP 85R of Vertica ZIP 95R).
 • Standaard uitgevoerd met IO motor voor extra bedieningsgemak.
 • Keuze uit verschillende typen profiel.
 • Bij een afmeting breder en hoger dan 250 cm komt er een horizontale lasnaad in het doek.
 • Standaard uitgevoerd met geleider 38 x 27.5 mm met bevestigingsclips voor montage op vlakke ondergrond.
 • Geleider 38 x 27.5 mm ook te gebruiken op metselwerk met bevestigingsclips.
 • Optioneel te bestellen met naadloze, 38 x 31 mm geleider voor in-de-dag of op-de-dag montage.
 • Maximale breedte 300 cm, maximale hoogte 300 cm, maximaal oppervlak 9 m2

Technische specificaties

Technische tekening

Overzicht "E" maat

Type Profielgeleiding
Vertical ZIP 75 105
Vertica ZIP 85 115
Vertica ZIP 95 125

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen