1. Home
 2. Screens
 3. Beaufort® Screen

Beaufort® Screen

Luxaflex
Beaufort® Screen Beaufort® Screen Beaufort® Screen Beaufort® Screen Beaufort® Screen Beaufort® Screen
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Afmeting omkasting
100 mm recht
Max. 500 x 350 cm
100 mm schuin
Max. 500 x 350 cm
125 mm recht
Max. 550 x 500 cm
120 mm rond
Max. 500 x 350 cm
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
 • Levertijd circa 25 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De Beaufort® Screen is een windvaste en lichtwerende ritsscreen door het ontbreken van een kier tussen doek en zijgeleiding. Screens kunnen tevens functioneren als hor of als verduisterende zonwering (binnentoepassing). De Beaufort® Screen is heel geschikt om toe te passen op zowel kleine als grote oppervlakten.

Meer informatie

Beaufort® Screens

Het Beaufort® Screen is een topper binnen onze succesvolle screens zonwering collectie. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Beaufort® heeft geen kier tussen doek en geleiding, waardoor deze ook zeer goed als hor en/of als compleet verduisterende zonwering functioneert.

Waarom screens als zonwering?

Met screens, ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering genoemd, zorg je ervoor dat jouw woning zelf tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer beeldscherm én behoudt het zicht naar buiten zonder dat er naar binnen gekeken kan worden.

Raam screens

Screens zijn de ideale zonwering voor een woning of bedrijfspand maar ook voor scholen en andere gebouwen waar veel mensen samenkomen. Luxaflex® Raam Screens worden volledig op maat gemaakt en bieden een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, uitvoering en montage. Daarnaast heb je de keuze uit een groot assortiment aan trendy doeken in verschillende transparanties. Zo is er voor elke situatie een geschikt doek met de gewenste hoeveelheid privacy en zicht naar buiten.

Houdt warmte en licht buiten

Je interieur wordt prachtig beschermd tegen zon en warmte met onze screens buitenzonwering! Bij daglicht kun je met onze screens zonwering goed naar buiten kijken, terwijl de zon geweerd wordt. Hinderlijke schitteringen worden voorkomen, net als de inkijk van buitenaf naar binnen.

Kenmerken en voordelen van screens

Wist je dat screens tot 90% van alle warmte van de zon die via het glas je woning binnenkomt tegenhoudt? Bovendien kun je overdag door het zonweringdoek altijd naar buiten kijken, maar kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden.

Zo hou je privacy en daglichtregulering in eigen hand. Het grote voordeel van screens is dat ze een smal frame hebben, waardoor ze aan de buitenkant van het raam weinig ruimte in beslag nemen en je op je balkon en terras een vrije doorloop behoudt. Screens worden direct aan de buitenkant van het kozijn bevestigd en bewegen van boven naar beneden. Ze worden daarom ook wel verticale zonwering genoemd.

Luxaflex® Screens worden gemaakt van de beste basismaterialen. De screens zijn bestand tegen roesten, niet vervormbaar en geschikt voor elk type weer.

Modieus en functioneel

De Luxaflex® Screens collectie zit boordevol nieuwe decoratieve doeken in uiteenlopende transparanties voor elke situatie. De warmte wordt geweerd, maar dankzij de lichtdoorlatendheid blijft het zicht naar buiten goed. Tot de nieuwste ontwikkelingen behoort de StarScreen. De kleuren van dit weefsel, wat bestaat uit 100% polyester, zijn afgestemd op alle andere collecties van Luxaflex® Outdoor waardoor er al snel een combinatie te maken is met bijvoorbeeld een terrasscherm. De Luxaflex® Screens collectie doet je versteld staan van de mogelijkheden.

Producteigenschappen

 • Keuze uit de Luxaflex® Outdoor Collection Screens.
 • Keuze uit rechte, afgeschuinde of ronde voorkap.
 • Bijzonder windbestendig door speciale inlage zijgeleider en aangesealde ritssluiting.
 • Geen hinderlijke lichtspleten tussen doek en zijgeleiders.
 • Gepatenteerde frontmontage van bovenbak op zijgeleider voor montagegemak.
 • Standaard uitgevoerd met IO motor voor extra bedieningsgemak.
 • Bij screens breder en hoger dan 250 cm komt er een horizontale lasnaad in het doek.
 • Breedte > 300 cm wordt geleverd met RVS tussensteun t.b.v. de achterkap (alleen bij screen 125).
 • Let op: de RVS tussensteun steekt 6 mm boven de kap uit (nodig om intillen mogelijk te maken). Deze 6 mm wordt bij de bestelling NIET meegenomen in de totale schermhoogte.

Technische specificaties

Technische tekening

100 recht

100 schuin

125 recht

Meet- en montageservice

Inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Meetafspraak Gratis kleurstalen