1. Home
 2. Knikarmschermen
 3. Knikarmscherm Fiora Grande

Knikarmscherm Fiora Grande

Luxaflex
Knikarmscherm Fiora Grande
Nu €100 extra korting
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 2.802,00
€ 2.949,47
5% korting op adviesprijs

De €100 extra korting wordt verrekend in de winkelwagen

 • Levertijd circa 25 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Dit scherm is uitermate geschikt voor brede gevels. Het Fiora Grande zonnescherm is leverbaar tot maar liefst 600 cm breed. Het cassettesysteem is volledig gesloten, waardoor doek en onderdelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Zo biedt jouw zonnescherm zonwering voor buiten.

Meer informatie

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® geeft sfeer en biedt je zonwering binnen in je huis en op je terras. Dit type zonnescherm wordt tegenwoordig daarom meestal terraszonwering genoemd, maar staat ook nog bekend onder de namen knikarmscherm en het algemenere zonnescherm.

Terraszonwering is uitermate geschikt voor zowel brede als smalle gevels. Het maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering buiten mogelijk, door de knikarmen, armen die scharen als je het scherm neerlaat of optrekt.

Knikarmscherm voor optimale zonwering

Elektrisch zonnescherm dat je optimale zonwering voor buiten biedt. Perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak.

Knikarmscherm Fiora Grande

Dit scherm is uitermate geschikt voor brede gevels. Het Fiora Grande zonnescherm is leverbaar tot maar liefst 600 cm breed. Het cassettesysteem is volledig gesloten, waardoor doek en onderdelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Zo biedt jouw zonnescherm zonwering voor buiten.

Zonwering

 • Keuze uit de exclusieve Luxaflex® Outdoor Collection.
 • Cassettescherm met volledig opgesloten doek.
 • Keuze uit de gehele Luxaflex® Outdoor Colour Collection
 • Uitermate geschikt voor zeer brede gevels.
 • Uitgevoerd met Chronus Dyneema® knikarmen.
 • Standaard uitgevoerd met Sunea IO motor waardoor scherm altijd mooi sluit, optioneel verkrijgbaar met afstandbediening.
 • Hellingshoek 6 tot 40 graden.
 • Maximale breedte van 600 cm uit één stuk zonder doekspleet.
 • Maximale uitval van 350 cm

Technische specificaties

Minimale schermbreedte in cm

2 armen Uitval
217 160
267 210
307 250
357 300
407 350

Aantal steunen

 • Breedte <= 550 cm met 2 montagesteunen.
 • Breedte > 550 cm en <= 600 cm met 3 montagesteunen.

Technische tekening

Meet- en montageservice

Inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Meetafspraak Gratis kleurstalen