Verano Linee Shade®

Verano
Linee Shade® Linee Shade® Linee Shade® Linee Shade® Linee Shade®
Ook elektrisch
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
Jouw prijs
€ 59,95
€ 119,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Linee shades van het kwaliteitsmerk Verano® bieden wij aan voor lage internetprijzen. Linee shades®, worden ook wel duo rolgordijnen of zebrarolgodijnen genoemd. Het doek van de Linee shade® bestaat uit stroken transparante en stroken zonwerende stof die elkaar afwisselen. Op deze manier ontstaat een speciaal effect voor de ramen in je woning.

Meer informatie

Linee shades®, ook wel duo rolgordijnen of zebrarolgodijnen genoemd, zijn vergelijkbaar met rolgordijnen, maar zijn bijzonder door de dubbele laag zonwerende stof. Het doek van de Linee shade bestaat uit stroken transparante en stroken zonwerende stof die elkaar afwisselen.

De Linee Shade van Verano® heeft een luxe aluminium afgeronde cassette. Er is keuze uit een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar in 2 verschillende prijsgroepen. 

Geschikt voor draaikiepramen

De Linee Shade® kan uitgebreid worden met een aantal extra opties zoals staaldraadzijgeleiding en de mogelijkheid om klemsteunen bij te bestellen. De klemsteunen klem je zonder schroeven en boren vast op het draaiende deel van je draaikiepraam (kiepkantelraam).

Technische specificaties

Breedte 30 x 270 cm
Hoogte 30 x 280 cm
Montage In de dag (i.d.d.) of op de dag (o.d.d.). Wand- en plafondmontage mogelijk.
Systeemkleur Zuiverwit, signaalwit, cremewit, technisch zilver of gitzwart
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen buis 38 mm (bij duorolgordijnen vanaf 240 cm is de buisdikte 46 mm)
Afmetingen cassette 75 mm diep x 79 mm hoog

Aantal steunen

Breedte [cm] tot 120 tot 200 t/m 270
Steunen 2 3 4

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen